10 Nisan 2018 Salı

Onun Arabası mı Var, Uzay Mekiği mi ?

   Bundan önceki yazılarımızda araba markalarının % 67 sinden resimler eklemiştik sitemize. Bu yazımızda ise kalan % 33 lük marka arabaların yeni modellerinden ekleyeceğiz.

   Eskiden film izlerken öyle arabalar görülürdü ki, sanki uzay mekiği zannederdiniz. Aradan yıllar geçti görülen o arabalar gerçek oldu, sanki uzay mekikleri arabalara monte edildi. Bazı arabaların dışını görmeyip sadece içine bakıp, bu araba değil desek inananlar çok olabilir. Çünkü hem gelişen teknolojiler, hem de gelişen araba dizaynları artık çok ileriye gitti. 

   Harikulade modeller yapılmaktadır şimdi. Şu anki arabaların bazılarının uzay mekiklerinden farkı, yukarı doğru gidememeleridir. Gelişen teknoloji sayesinde yakın zamanda uçan arabaları semalar da göreceğiz. Hatta şimdiden uçan taksiler için planlar yapılmaktadır. Uçan arabalarda bizi en çok düşündüren konu, hava trafiğinin nasıl sağlanacağıdır, kazaların olmaması için neler yapılacaktır? Çünkü bu arabaları kullananlar hız yapmak isteyeceklerdir, bu soruların cevaplarını zamanla yaşayarak göreceğiz.
    
Suv Gt
Peugeot 5008 Suv Gt

Car
Porsche Cayenne Turbo
Car Araba
Renault Talisman
Car
Rolls Royce Phantom
Car
Range Rover Velar

   Kimileri uzay mekiği gibi araba alır, kimileri uçak gibi hızlı yarış arabası alır, kimileri makam arabaları alır, kimileri ise lüks arabalar. Kimilerinin ise arabası yoktur, toplu taşıma araçlarını kullanır. Burada herkesin ortak bir özelliği vardır, herkes gitmek istediği yere bir şekilde gidiyor. Önemli olan sağlıklı gidebilmektir. Sağlık olduktan sonra arabanızda olur, evinizde olur, bahçenizde. Her işin başı sağlıktır. Önce sağlığımızdan dolayı Allah C.C'e şükür edelim, sonra gerisi sırayla gelir.

Car Araba
Seat Arona
Car Araba
Skoda Kodiaq
Araba Car
Ssangyong Xlv
Car Araba
Subaru Brz
Car Araba
Suzuki Vitara S

   Sonuçta kimi 100 birimlik, kimi 500 birimlik, kimi ise 1.000 birimlik arabaya biner, hepsi de sizi gitmek istediğiniz yere ulaştırır. Belki biri diğerinden 15 dk erken götürür, ama hepsi son noktaya götürür. Bu yüzden arabam var ama şunu eksik veya arabam var uçak gibi demeye gerek yok. Önce sağlığımız için dua edelim, sonra zamanla sabredip, tevekkül edip, hakkımızda hayırlısını dileyelim.

Araba Car
Tesla Roadster
Car Araba
Infiniti Q 70 L
Car Araba
Toyota Camry
Araba Car
Volkswagen Arteon
Car Araba
Volvo V 90

    
   Herkesin hakkında hayırlısı ne ise onun olması dileklerimizle, hepinize Saygı ve Selamlarımızı sunarız...



   Kaynaklar ve etiketler; wwwgooglecom, araba markalarının web siteleri, OTOMOBİL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar