15 Ocak 2022 Cumartesi

Hello Türkiye

   Marka Nedir ? Bu sorunun cevabı, ülkelerin geleceği demektir. Çünkü ne kadar Marka bir ülke olursanız, o kadar çok tanınırsınız. Şimdi markanın kısa bir tarifine bakalım, sonra kısa analizimizi yazmaya başlarız...

   Marka: Bir işletmenin mal ve/veya hizmetlerini bir başka işletmenin mal ve/veya hizmetlerinden ayırt etmeyi sağlayan, baskı yoluyla yayımlanabilen ve çoğaltılabilen işaretlerdir.

hello Türkiye
hello Türkiye

   Uzun teknik tanımını yazmadık, kısaca özet hali ile bu olan Marka, uluslararası anlamda değeri büyüktür. O yüzden ülkemiz için ''Türkiye Markasını'' hep birlikte ne kadar çok güçlendirirsek, dünyada ülkemizin değeri o kadar çok artar. Dolayısı ile daha çok turist merak edip, ülkemizi ziyaret eder. Şunu da bilmekte fayda vardır. En iyi tanıtım, doğallığı olan reklamlar ile olur.

   Bizde Birinci Adres olarak, üzerimize düşen görev ne ise onu yapmaya çalışıp, ülkemizi daha çok tanıtacağız. Bu yüzden ticari sitemiz olan ''Birinci Kalite'' ile birlikte yurt dışına tanıtımı yapmak için, çok çalışacağız. 1 kişiden ne olur demeyin. Birler toplanıp onlara, onlar toplanıp yüzlere, yüzler toplanıp binlere, binler toplanıp on binlere, on binler toplanıp yüzbinlere, yüzbinler toplanıp milyonlara ve milyonlar toplanıp milyarlara ulaşabilir, reklam ve tanıtımlarla.

hello Türkiye
hello Türkiye

   İletişim Başkanlığı'nın hazırladığı güzel videoyu sitemize ekleyip, yurt dışına reklam edeceğiz. Biz elimizden geleni karınca kararınca yapalım, gerisi bir şekil gelir diyelim.

TÜRKİYE TANITIM VİDEOSU (Türkiye Publicity Video)     #helloTürkiye 

   Sitemizi takip edenler bu yazımıza çok şaşırmış olabilir. Çünkü bizler genelde uzun analiz yazıları yazarız, bu yazımız ise çok kısa oldu. Sebebi ise bu yazımızın ulaşacağı dünyadaki insan sayısı düşünülünce, TANITIM ETKİSİ çok BÜYÜK olacak olup bizleri mutlu edecektir. Sizlerde bu yazının linkini tüm tanıdıklarınıza gönderebilirseniz, onlarda okuyup videoyu seyredebilirler. 

Türkiye
Türkiye
   Eğer yurt dışında yaşayan tanıdıklarınıza gönderirseniz, onlarda kendi tanıdığı yabancılara gönderip, ülkemizi reklam edebilirler. Şimdiden hepinize teşekkür eder, başka yazılarda görüşmek üzere Saygılar sunarız...



   Kaynaklar ve etiketler; wwwiletisimgovtr, hello turkiye, merhaba türkiye, merhaba turkiye, turkiye, gücünü ve potansiyelini keşfet, hello Türkiye kampanyası, hello Türkiye tanıtım, hello Türkiye tanıtımı

1 yorum:

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj