1 Ağustos 2019 Perşembe

Türkiye Tanıtım Videoları

   Bildiğiniz gibi bu sitemizin yapılma amaçlarından en büyüğü, güzel ülkemizi yabancılara görsel ve videolarla tanıtabilmektir. Bunun yanında da tüm Vatandaşlarımıza detaylı bilgileri bir arada sunabilmektir. Bugün yurt dışından tanıdığımız bir iş insanı yakında Türkiye'ye gelmek istiyorum, nereleri gezebilirim, bana resim ve varsa videolar gönderebilir misiniz dedi. Bizde sitedeki bazı tarihi yerlerin link adresini gönderdik. Sonra videoda isteyince, Türkiye'nin tanıtım videolarını da siteye ekleyip, böylece Ülkemizin tanıtımına bizimde bir katkımız olsun istedik.

Turkiye
Turkiye Publicity

   Yabancı turistlerin ülkemizi ziyaret etmesi, ticari olarak ta başka kapıların açılması anlamına gelir. Belki gelen işadamı turistlerden bazıları ülkemizi çok beğenip, ticaret yapmak ister, belki de yatırım yapmayı düşünebilir. O yüzden turistleri sadece gezecek, yiyecek, içecek ve sonra gidecek olarak düşünmeyelim. Bir turist belki de yüzlerce kişinin çalışacağı fabrikalar için siparişler verecektir. Böylece yatırım artar, talep artar, üretim artar. Kısaca ülkemiz daha da büyür. 2023 yılının Türkiye'sinin hedefleri çok büyüktür. Bize düşen ise bu hedefler için bir nebzede olsa katkı sunmaktır.

   Ülkemizin büyümesi demek sizlerin büyümesi demektir. Bu hedefler doğrultusunda hep birlikte büyümek için, çalışalım. İşleyen demir ışıldar misali, daha büyük Türkiye için çalışalım. Gelecekte ülkemizi ve sizleri Dünya bazında daha büyük yerlerde görmek dileğiyle Saygılarımızı sunarak, Türkiye için yapılan videoları sitemize ekliyoruz.

Turkey Publicity Advertising

                                                                          Video 1


                                                                             
Video 2  



DİĞER VİDEOLAR

Video 3



Video 4






Kaynaklar ve etiketler; basinktbgovtr, wwwayasofyamuzesigovtr, TÜRKİYE, TANITIM VİDEOLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Almanya, Japonya ve Güney Kore özgür mü?