27 Nisan 2021 Salı

En iyi İlaç

   Herkese merhaba. Bugün sizlere hayat boyu kullanacağınız doğal bir ilaçtan bahsedeceğiz. Bu doğal ilacın hiç bir zaman yan etkisi yoktur, sizleri her zaman zinde tutar, ileriye hep ümitle bakmanızı sağlar.

   Şimdi diyebilirsiniz, bu konu nereden çıktı. Son 4-5 aydır bazı televizyon programların da hastalık için adeta korku haberleri yapılarak, insanlar demoralize olmaktadır. Bu tarz programları görünce bizler, televizyon seyretmeyi bırakmıştık. Ayrıca sosyal medya üzerinden de bazı yazılar yazılıyor, bunlara benzer. O yüzden bizler diyoruz ki, hayat boyu en iyi ilaç MORAL' dir. İnsanlara moral vermekten başka büyük bir iyilik olabilir mi ?

Doğal ilaç
Doğal ilaç


   Morali iyi olan insan hiç bir zaman yeise düşmez, düşünceleri hep olumlu olur, sabreder. Ayrıca moralli olmak, çoğu hastalığa iyi gelmektedir. Çünkü günümüz hastalıklarının çoğunun altında moralsizlik yatar, stres yatar. İnsanın morali olmazsa vücut dengesi bozulur, sonra hastalıklar birbirini tetikler.

   O yüzden hayat boyu moralimizi bozup sinirlerimizi artıracak, bizi strese sokacak neler varsa uzak duralım. Bu televizyonda bazen bir program olur, bazen günlük hayatta bir durum olur. Ne kadar bunlardan uzak durursak, bizler için iyidir.

   Televizyonlarda insanlara korku haberleri verileceğine, moral veren sağlık bilgileri, doğal ürünlerin özellikleri ve faydaları v.s. bilgiler verilmelidir. Yoksa her hafta farklı bir mutasyon oldu, şu kadar insan öldü gibi haberleri yapmak, insanları psikolojik olarak hasta etmekten başka bir işe yaramaz. Kötü olasılıklar 1-2 kez anlatılır, tedbirler belirtilir. Ama her gün bunları anlatmak, iyileşecek insanların da moralini bozup, hastalanmasına sebep olabilir, iyileşmelerini geciktirir.

   Karar sizlerindir her zaman. Biz televizyonlardaki bu tarz programları seyretmeyerek iyiyiz, morallerimiz yerinde şükür.

   Herkesin moral dolu günler geçirmesi dileklerimizle, bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, Saygılar



   Kaynaklar ve etiketler;  trcooltextcom (logo hazırlık), SİNİR, şifa, doğal en iyi ilaç nedir 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar