12 Nisan 2018 Perşembe

Resimlerin Bir Çok Anlamı, Karikatür

   Bir önceki yazımız da karikatürün (cartoon) tarifini, ne kadar zengin bir anlatıma sahip olduğunu, örneklerle sizlere anlatmıştık. Karikatür ayrıca insanları ortak noktada buluşturan bir sanattır. Nasıl mı ? Hiç birbirini tanımayan ve ortak özellikleri olmayan insanlar, aynı karikatüre birlikte bakarak düşünebilirler ve gülebilirler. Bu yüzden karikatür, insanları aynı duygularda birleştirir.

   Gülmek insan sağlığı için çok faydalıdır, insana verdiği olumlu psikoloji ile insan sağlığına yararlı etkileri vardır. Eğer bir gün yüreğiniz darlanır ve zamanınız da az ise hemen karikatürler bulmaya çalışın. Onlara bakıp hem düşünün hem de gülün, böylece moraliniz yerine gelmiş olur. Böylece  hayata da kaldığı yerden gülümseyerek devam edersiniz.

   Şimdi sizlere 11 yaşında ki bir genç arkadaşın yaptığı el çizimi, doğal karikatür denemelerini yazımıza ekleyerek göstereceğiz. Sizlerde bu tarz denemeler yaparak, enerjinize güç katabilirsiniz.

Bilet
Olamaz

Pilot
Karikatür Kalem Hava Yolları

Karikatür
Karikatür Karada Yaşamanın Yolu

   Unutmayın hayat kimine kısa, kimine ise uzun gelir. Önemli olan hayatı maddi ve manevi olarak iyi yaşamak için çalışarak geçirmektir. Ayrıca hayatın sadece maddi bir mutluluktan oluşmadığını da asla unutmayın. Kimi zenginler vardır, ama mutluluğu bulamamışlardır. Kimi fakirler de vardır, çok mutludurlar. Burada önemli olan hayatın denge terazisini iyi kurmaktır.

Karikatürist
Karikatür Sinir için Yumuşatıcı
Karikatür
Karikatür Fındığı Seven Sincap

Denizdeki Havuzda Yüzmek
Karikatür Denizdeki Havuzda Yüzmek

   Hayat boyu mutlu kalmak, sizlerin elinde. Önemli olan bunu yakalayacak adımlar atmanızdır, hem dünya hem de ahiret için. Her zaman mutlu ve huzurlu olmanız dileklerimizle...




Kaynaklar ve etiketler; Özel çizimler, wwwgooglecom, KARİKATÜR, resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar