29 Ocak 2022 Cumartesi

Harflerle Gençliğimiz üzerinden, Aile Planları

   Her yılın bazı zamanlarında medyada karşımıza çıkan bir konudan bahsedeceğiz bugün, Lgbt. Son zamanlarda ilave harfler eklenerekte karşımıza çıkarılmaktadır, Lgbti, Lgbti+ veya Lgbttiq olarak. Neredeyse alfabede harf kalmayacak, o zaman kısaca nedir bu Lgbt?

   1900'lü yıllarda eşcinsel hakları için kullanılan çatı bir sözcük, olarak insanların gündemine alınan Lgbt kelimesi, zamanla harfler eklenerek genişletilmiştir. Bizleri ilgilendiren kısmı ise, eşcinsellik durumu. Bunun için Diyanet'in açıklamalarına bakılması gerekir. Çünkü dinimizde zina ve eşcinsel ilişki, Allah C.C. tarafından haram kılınmıştır.

   Diyanet'in açıklaması şöyledir:

- İslam, zinanın yanı sıra bütün çeşitleriyle eşcinsel ilişkiyi açıkça yasaklamıştır. Kur'an-ı Kerim'de eş cinsel ilişkinin çok çirkin bir fiil olduğu ve Allah'ın koyduğu sınırları çiğnemek anlamına geldiği açık ve kesin bir şekilde ortaya konmuştur. Allah Teala, insanın fıtratına yani yaratılış gereği sahip olduğu bedensel ve ruhsal öze aykırı her fiili yasaklamıştır. Bu yasaklama Kur'an-ı Kerim'den önceki kitaplarda da (Tevrat ve İncil) aynen vurgulanmıştır.

   Bu açıklamadan sonra aklımıza hemen şu soru geldi, zina ve eş cinselliği özendirmeye çalışanlar, bizlerden neyi kaybetmemizi istiyorlar, biliyor musunuz? Toplumun temel yapı taşı olan ''AİLE''.  Yani sizler aile olmayın, hoşunuza giden ne varsa onu yapın. Sonra ne olacak biliyor musunuz ? Dıştan yıkılamayan bir toplumun, içten yıkılması başlayacak, yani kaleyi içeriden yıkmaya çalışacaklar. Kimler ? Üst akılla beraber hareket eden kimler varsa, onlar. 

Çekirdek aile
Çekirdek Aile

   Eşcinsellik Allah tarafından haram kılınmış, lanetlenmiştir. Allah'ın lanetlediği şeyleri yapmak ise, Allah'ın gazabını istemektir. Bu yüzden Lût Kavminin helak edilmesi iyice okunmalı. Lût Kavminde olan sapıklıklardan dolayı, Allah C.C. kavmin üzerine, pişirilmiş balçıktan taşlar yağdırarak helak etmiştir. Buradan çıkarılacak çok dersler vardır, ders almak istemeyenlerin sonunu Allah bilir.

   Bunun dışında Allah'a iman etmeyip, putlara tapmaya devam eden Hz. Nuh'un kavmine de Nûh Tûfanı, gökten yağan aşırı yağmur ve yerden çıkan sularla, vuku bulmuştur. Bunu da detaylı okuyup, gerekli dersleri alalım. Bizler bu Dünya'ya yiyip, içmek için gönderilmedik. Allah'a ibadet için gönderildik, bu dünya bir sınav dünyasıdır. Bu dünyadaki sınavlardan alacağımız notlarla beraber göçüp gideceğiz. Önemli olan nasıl bir notla gideceğimizdir.

   Üst akıl toplumun ahlakını zayıflatmak istiyor. Biliyorlar ki Osmanlı Ruhu dışarıdan değil, ancak içeriden yıkılabilir. Birisi eğer lgbt yi destekliyorum diyorsa ona sadece şunu sorun. 

''Senin çocukların Lgbt'li biri ile ne zaman evlenecek'' !? 

   Bu soru onlara yeter, çünkü Lgbt yi destekleyen hiç bir kimse, kendi çocuğuna bunu yapmamıştır, ama başkaları yapsın ister. Zira toplumun aile yapısı zayıflasın, yıkılsın isterler. Buna anne ve babalar olarak çok dikkat etmeliyiz.

Çekirdek aile
Çekirdek Aile

   Bu konu ile ilgili olarak şunu da eklemek gerekir. Özellikle internet, dergi, televizyon ve gazetelerde Lgbt'yi öven diziler, sinemalar, proğramlar vardır. Bu konuda çocuklarımızı iyi takip etmeli. Zira biz sahip çıkmazsak, başkaları sahip çıkar ve onları bizden koparır. Üst akıl şunu iyi biliyor. Her gencin elinde telefon var ve biz onlara sanaldan kolayca ulaşırız. Böylece hiç haberimiz bile olmadan bir gün bakarız ki, çocuklarımız elimizden kayıp gitmiş. Aman dikkat diyoruz !

   Gelecek gençlerindir, o yüzden onları her türlü sanal ve diğer tehlikelerden koruyalım. Gençler, ülkesi için ne kadar çok hayırlı işler yaparsa, karşı taraf hem kaybeder hem de ülkemiz daha çok büyür. Büyüyen ülkemizle dünyadaki mazlumlar, daha güçlü olur. Böylece hiç bir yabancı güç mazlumları ezemez.

   Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir noktada bu Lgbt taraftarlarının kullandığı sembol. Zira Allah'ın bir doğa harikası olarak yarattığı muhteşem renk uyumlu ve 7 renkten oluşan gökkuşağının, 6 rengini alıp sembolleştirmişler. ''Üst akıl''da biliyor ki herkes tarafından beğenilen ve sevilen gökkuşağını kullanırsak zihinlerde daha iyi yer ederiz. Başka sembol yapacak bir hayaliniz yok muydu acaba, niçin güzel gökkuşağını emellerinize alet ediyorsunuz, niçin o güzelliği kirletmeye çalışıyorsunuz?

   Allah-u Ekber sözcüğünü daeş terör örgütü ağzından söyleterek nasıl reklam ettiler? Halbuki Allah-u Ekber dini terim olarak ''Allah'ın zâtı, sıfatları ve fiilleri itibariyle her şeyden yüce ve üstün'' anlamına gelir ve Tekbir olarak söylenir namazlara başlanırken. Bu yüzden Allah'ın yarattığı nesneleri ve dinimize has olan sözcükleri kullanırken çok dikkat edelim. Ayrıca birileri art niyetli olarak kullanmaya çalışırsa, toplum olarak gerekli manevi mücadelemizi verelim. Çünkü Lâ Galibe İllallah (Allah'tan başka galip yok) 

Gökkuşağı
Gökkuşağı 

   Birlikten kuvvet doğar, tüm dünya ile beraber gençlerin başarısı için birlik olalım. Zafer inananlarındır ve unutmayın ki, inanmak başarmanın yarısıdır. 

   Yazılarımız sizlerle beraber binlere, on binlere ulaşabiliyor, okuduktan sonra tüm tanıdıklarınıza gönderebilirsiniz. Bundan dolayı hepinize tekrar teşekkür eder, başka bir yazımız da daha görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...



Kaynaklar ve etiketler; wwwdiyanetgovtr, wwwpngwingcom, M.F. Taşatan, M. Alan, Nuh Tufanı, Lut Kavmi, Çekirdek aile 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj