7 Mart 2022 Pazartesi

Rusya ve Ukrayna'dan sonraki SAVAŞ Planı ve KITLIK Senaryosu

   27 Şubatta yazdığımız Rusya Ukrayna savaşına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür etmek için, bir sonraki hamleyle ilgili bir yazı daha yazmaya karar verdik. Bildiğiniz gibi önceki yazımızda Rusya'da birileri Putin'i saf dışı bırakmak için senaryolar yapmış olabileceğinden bahsetmiştik. Bu olursa Rusya'ya küreselci biri gelebilir ve sonraki hedefin Türkiye olacağını yazmıştık, o yazımızı tekrar okumak isteyenler bu linke bakabilir.  Bildiğiniz gibi Putin 15 Temmuz gecesi sabaha kadar Türkiye'yi takip etmişti. Çünkü oda yanı başında Amerika destekçilerini görmek istemiyordu. 

   Bazıları bu nasıl olacak, öyle kolay mı gibi soruları içinden geçirdi. Bizde bu konuyu biraz detaylı irdelemek istedik ve analiz yaparak yazımıza başlayacağız İnşaAllah. Yazmak bizden, okumak ve başkalarına okutmak ise sizlerden olacaktır. O zaman başlıyoruz.

   Rusya Ukrayna arasındaki savaşın nasıl durdurulacağına dair analizimizi 27 Şubat'ta detaylıca yazmıştık. Burada Türkiye'nin arabulucuğunda bu savaş ancak bitebilir, şu an görünen odur. Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de yapılacak toplantıda barışırlarsa barışırlar. Yoksa savaş bitmez. Eğer Ukrayna barışmak istemezse durum Abd'nin işine gelir. Eğer Rusya barışmak istemezse, buda Rus halkı için zor sürecin başlaması demektir. Yani her şey Türkiye'de orta yolun bulunması ile ancak olur, olmazsa da ak koyun kim, kara koyun kim ortaya çıkar. Türkiye'nin amacı bölgede herkesin huzurlu yaşamasıdır. Ama başkaları oyun üstüne oyunlar kurmaktadır.

   Rusya Ukrayna savaşına bakınca, aklımıza acaba diye soru geldi? Birileri Rusya'yı ele geçirme planı yaptıysa bu savaşın benzer planını Balkanlar ve Yunanistan üzerinden provokasyonla bize de yapmış olabilirler mi? Yani Yunanistan ile Türkiye'yi bir bahane ile (Adalar, Balkanlar, Kıbrıs, Akdeniz'deki gazdan dolayı...?) savaşa çekmek, Türkiye Yunanistan arasında savaş çıkartmak olabilir mi? Dikkat diyelim !!! 

Türkiye
Türkiye Yunanistan

   Bunu destekleyen en büyük neden, Yunanistan'a Amerika'nın ha bire silah yığmasıdır. Neden Dedeağaç'a tanklar, helikopterler, silahlar yığıyor? Şimdilik Rusya Ukrayna arasındaki durumu gözlemliyorlar. Ayrıca 3 ay önce Kosova ile Sırbistan arasında gerginlik çıkmıştı, bunu da bununla bağlantılı olarak iyi düşünün.

   Bunun yanı sıra Kıbrıs konusunda hem Amerika'nın hem de İngiltere'nin tutumları ve yapmak istedikleri ortadadır. Kıbrıs üzerinden de bizleri tahrik edip, Yunanistan'la bizi savaşa çekme planları var gibi görünüyor, dikkat diyelim! Akdeniz'deki doğalgaz meselesi ise herkesin malumu, her an bir provokasyon yapma derdindeler.

   Akdeniz'e yakın bizim nükleer santralimiz var yapılmakta olan, bunu  Ruslar yapıyor. Rusya Ukrayna savaşına bakarken bunu da göz ardı etmeyelim. Yani Rusya ile aramızı açma girişimlerinden biride bu. Hiç bir şey tesadüf değildir, yeter ki aradaki bağları iyi analiz edelim. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

   Sonuç olarak eğer Amerika Rusya'yı devre dışı bırakıp, oraya kendilerinden birilerini getirirse, ülkemizin 360 derece çevresi Amerika üsleri ile dolmuş olacak. Daha sonra Yunanistan ile bizim aramızda bir provokasyonla, savaşa çekmek isteyecekler. Türkiye bu numarayı yer mi, yemez ! Amerika'da bunu bildiği için önce Rusya'yı ekarte etmenin peşinde, daha sonra ise Türkiye'yi ele geçiremesem bile ne kadar zarar versem o iyidir mantığı ile bakıyor olaylara. 

   Verilecek zararla Türkiye 20 yıl geride kalsa, onlara yeter. Çünkü Amerika Türkiye'yi engelleyemezse, Afrika, Ortadoğu ve Asya'daki tüm planları sekteye uğrayacak. Burada bulunan ülkeler, Türkiye'den güç almaya başladı. Kısaca Türkiye durdurulamazsa, kendi planları yan yatacak. Ana AMACI budur. Post modern darbe denemeleri, Gezi Olayları, Mit Krizi, 17/25 yargısal darbe teşebbüsleri..vs.. buna örnektir. Hepsinde Türkiye zayıflatılıp, geri bırakılmak istendi. Amerika savaşlarla veya darbelerle bizleri deviremeyeceğini bizden çok iyi biliyor. Bu yüzden büyümemizin yavaşlaması için elinden geleni yapacaktır, bunu asla unutmayınız !

KITLIK SENARYOLARI

   İnsanlığın korktuğu durumların belki de en büyüğüdür, kıtlıkla baş başa kalmak. Bunu dünyanın para baronları yıllar önce iyi çözdü. Bu yüzden özellikle son 3 yıldır dünyanın baronları, piyasadan çok büyük miktarlarda ham maddeleri topluyor. 100 bin, 500 bin, 1 milyon ton veya adetlerde. Bunu toplamalarındaki amaçlarını sırasıyla yazalım, buna göre gerisini sizler düşünün.

AMAÇLARI;

1) Dünyada KITLIK VARMIŞ havası estirmek

2) Bu kıtlık havası ile insanları tedirgin etmek

3) Tedirgin olan insanların daha çok ürün satın almasını sağlamak, 2 yılda alacağını 1 yılda almak gibi

4) Böylece piyasada aşırı talep olacağı için, fiyatlar aşırı zamlanacak

5) Dolayısıyla maldan kat kat paralar kazanacaklar

6) Fiyatları aşırı artan ürünlere karşı millette tepki oluşturmak

7) Bu oluşan tepkileri, kendi amaçlarında kullanmak için planlar yapmak

8) Eğer ülkelerin liderleri, kendi dediklerine karşı hareket ediyorsa milletin bu tepkisini daha da ileri durumlara yükseltmek için, piyasaya az mal verip fiyatları çıkabildiği kadar yukarılara çıkartmak.

9) Böylece oluşan tepkiler artınca, bunları seçim zamanı kullanmak için algı operasyonları hazırlamak

10) Seçim zamanı ise milletin kararlarının değişmesine sebep olmak, kendi düşündükleri siyasetçileri önemli yerlere getirmek

11) Millete kıtlık havası oluşturup, milletin aklında şu bilginin oluşmasını sağlayacaklar. ''Acaba bu dünya nüfusu fazla, gıda yetmeyecek o yüzden nüfusun azalması gerekir''. Gerekirse fazlalık nüfus yaşamasa da olur !

12) Hatırlarsanız yıllar önce dünya nüfusu 500 milyona inmeli diyenler vardı. Bu aradaki bağlantıyı siz düşünün. Burada bizi ilgilendiren konu, Allah C.C.'nün yarattığı bu dünyayı, sadece kendilerinin yönetebileceği hissini insanlara vermeye çalışmalarıdır. Buda çok tehlikeli bir durumdur, Allah'a şirk koşuyorlar bir bakıma. Aman Dikkat !!! diyoruz.

Kıtlık Senaryoları
Kıtlık Senaryoları

   Bu yazdıklarımız bazılarınıza çok ütopik gelebilir, ama dünyadaki stok piyasasını biraz takip ederseniz veya bu işleri bilen birilerine sorarsanız ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız. Son zamanlarda stok işiyle stokçuluk birbirine karıştırıldı. Stok fazla üretilen veya sipariş iptali olan ürünleri satmaktır, stokçuluk ise karaborsacılık yapmaktır (olan ürünleri saklayıp fiyatların zamlanmasını beklemektir).

   Daha önceki bir yazımızda dünyayı ''dijital algı'' ile yönetiyorlar demiştik. Bu yazımızda algının detaylarını anlatmıştık, o detayları tekrar okumak için linkimize buradan bakabilirsiniz. 

Şunu unutmayalım dünyada kolay kolay kıtlık olmaz, eğer bizler iyi şekilde üretim yaparsak. Çünkü Allah C.C. her insanın rızkını verir. Şimdi diyebilirsiniz, Afrika'da onlarca insan var, açlıktan ölme riskiyle yaşıyor. Onlar açlık içinde yaşamaya sevk ediliyorlar. Çünkü Afrika'da aç yaşayan insanlar var, ama başka yerlerde obezite yaşayan insanlarda var, yani ''açgözlülük'' var. Bir tarafta yemekleri ve ekmekleri çöpe atanlar, bir tarafta ise yemek ve ekmek bulamayanlar. Dünya insanlığı bu açgözlülüğünden kurtulursa, herkes rahat doyar değil mi? Ayrıca Afrika'yı yüzyıllardır sömürenler kimler, onlara iyi bakın deriz.

Allah C.C. bu nizam-ı âlemi, kusursuz bir şekilde yaratmıştır. İçinde ister 50 milyon insan yaşayabilir, isterse 50 milyar insan. Bunu Allah C.C. bilir ve her insanın rızkını da verir. O yüzden Allah'ın işlerine birileri sakın karışmasın. Bizler kendi işimize bakalım. Bizler doğayı kirletmezsek ve etrafı aşırı şekilde ısıtmazsak dünya kendi dengesinde gider. Böylece ne kıtlık olur nede insanların kalması. En basit bu sene o kadar kar yağdı ki topraklar üretim için çok bereketli hâle geldi. Her şeyi bilen, gören ve duyan Allah C.C.' dür, ona bol dua ve tevekkül edip, durumlara karşı sabretmeliyiz.

   Sonuç olarak yukarıda anlattığımız 2 konuyu (savaş ve kıtlık), dijital algı ile birlikte düşünürseniz, dünyada olan her şeyin arasındaki bağlantıları çok rahat sizlerde görebilirsiniz. Bu bağlantıları gördükçe, hiç bir şeyin tesadüf olmadığını, olaylar arasındaki organik bağların nasıl kuvvetli olduğunu görmüş olursunuz.

   Ayrıca şimdiden önemli bir bilgiyi de yazalım. Algı operasyonları ile kıtlık ve savaş planları yapanların bir sonraki hedefleri şu 2 konu olacaktır. Biz şimdiden tüm dünyayı uyaralım. Şimdiden kimse algı oyunlarına gelmesin.

YENİ HEDEFLERİ, ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA

1) Enerji; Kesintiler filan olacak denilip, insanları korkuya sevk etmek.

2) Su; İçecek su bitecek diye, algı operasyonları yapmak.

   Önemli bir yazımızın daha sonuna geldik. Sizlerle beraber büyüyen sitemizi, sizler gibi binlerce kişinin okuması için tanıdıklarınıza gönderebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür eder, başka bir yazımızda daha görüşmek üzere Saygılarımızı sunarız...


Kaynaklar; wwwharitagovtr, stok, stokçuluk 

2 yorum:

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj