10 Haziran 2022 Cuma

Tüm Dünyaya Kurulan BÜYÜK PLAN

   Rusya ve Ukrayna savaşı başladığı zaman 2 tane analiz yazısı yazmıştık ve durumları değerlendirmiştik. Birinci yazımızda Rusya'nın niçin Nato'ya sıcak bakmadığını anlatmıştık. İkinci yazımızda ise dünyada çıkarılmaya çalışılan başka savaş olasılıklarını ve dünyaya verilmeye çalışılan hayali kıtlık korkusunu yazmıştık. O yazımızı okumak için bu linkimize bakabilirsiniz.

   Ukrayna'yı gaza getirip savaşa girdirenler, şimdi aynısını Yunanistan'a yapıyor. PEKİ bunlar bir TESADÜFMÜ, yoksa küreselcilerin dünyaya kurduğu büyük planın bir parçası mı? Ayrıca Rusya Ukrayna arasında anlaşma olma durumu varken, küreselciler niçin anlaşma olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Hepsini birlikte düşününce dünya için kurdukları plan nedir? Bunu analiz ederek yazacağız şimdi.

Büyük Plan
Büyük Plan

DÜNYAYA KURULAN ADIM ADIM BÜYÜK PLAN

- Rusya Ukrayna savaşından sonra benzin ve dizel fiyatları arttı, peki kazanan hangi ülkenin petrol şirketleri oldu ?

- Rusya Ukrayna savaşından sonra tahıl fiyatları arttı, yani un, ekmek, makarna ..vs.. ürünlerin fiyatı arttı

- Dünyada yağ sıkıntısı başladı (aslında var ama savaştan dolayı depolarda), örnek Almanya'da litre ile satılıp, fiyatı 3-4 kat arttı

- Dünyaya hayali bir kıtlık korkusu verilmeye başlandı

- Millete gerekirse sizi aç bırakırız mesajı veriyorlar !

   Şimdi Yunanistan'ı kışkırtıp, Türkiye'ye savaş çıkartmak isteyenlerin asıl amacı, dünya ticaretini sekteye uğratmaktır. Yani ülkeler arası nakliyeler olmasın veya aşırı şekilde yavaşlasın. Bu olursa neler olabilir ey dünya insanları, biliyor musunuz?

NELER OLABİLİR

- Dünyada gıdaya ulaşım sıkıntıya girsin istiyorlar

- Dünyada her şey pahalı olsun istiyorlar

- Yani sadece parası olanlar yaşasın istiyorlar

- 5 litre yağ bulamayıp, yarım litre bulursan sevineceğin günleri istiyor bunlar !

- Dünyada yeni evler yapılmayıp, millet evsiz kalsın istiyorlar

- Kısaca dünyada iç kargaşa çıksın istiyorlar

   Hani yıllar önce bir sözleri vardı, dünya nüfusu 500 milyona inmeli, fazlasına gerek yok. Şimdi olanları düşünün ve 500 milyonu nasıl yapmak istiyorlar acaba, kararı sizlere bırakıyoruz, biraz düşünün. 

BUNLARIN OLMAMASI İÇİN ÇÖZÜMLER

- Herkes kendi Devletine, Vatanına sahip çıksın

- Yoksa yaşayacağınız bir toprak parçası bile bulamayabilirsiniz

- Dünyada insanları göçlere niçin mecbur bırakıyorlar, biraz düşünün bunlarla beraber

- Çünkü dünyanın önemli noktalarında bulunan ülkelerin arasında savaş çıkartmak istiyorlar

- Böylece dünya ticaretini kilitleyebilirler

- Yani cebinizde milyonlarca dolar paranız olsa bile işe yaramayabilir ileride. Çünkü dünyayı ele geçirenler, dolar iptal, yerine başka paraya geçiyoruz diyebilirler. Elinizdeki dolarları da 1/10 ile (%10) geri alırız derlerse ne olacak?

- Bu yüzden dolar bizleri esir almadan, biz doları esir alalım

- Tüm dünyayı dolarla esir almaya çalışmalarına izin vermeyelim

- Bizler dolar almazsak, bunların planları biter. Var mısınız?

- Yoksa her sene bir planla dünya insanlarının üzerine gelmeye devam ederler

- Her şey bizlerin elinde, bunu asla unutmayalım

- Vücudumuzdaki kanın her damlasında ÖNCE VATAN, BAYRAK gelir şuurunu hissetmeliyiz

   Yazdıklarımız bazılarına hayal gelebilir ama biraz düşününce hayal olmadığını sizlerde göreceksiniz. Eğer yine de hayal diyorsanız o zaman sizlere şu soruyu soralım:

   Dünya nüfusu 7 milyar civarlarında iken 500 milyona inmeli sözünü neye dayanarak dediler ve nasıl yapacaklar? Bu kadar insanı öldürmediğiniz sürece nüfus nasıl inecek, bunu bir sorgulayın deriz.

   Birlikten kuvvet doğar, tüm dünya insanları önce kendi ülke ve vatandaşları ile birlik olsunlar, sonra komşu ülkelerle. Yoksa herkesi iç karışıklıkla, birbirlerine düşürebilirler.

   Bu arada ilginç bir not yazacağız sizlere. Dünyayı dolar ile esir almaya çalışan başta Amerika'nın ne kadar kamu borcu var biliyor musunuz ? Tam 30 Trilyon dolar. Çok şaşırdınız değil mi ? Bu kadar borcu olan bir paraya talep nasıl oluyor da artıyor ? Herhangi bir sabah doların değeri çok ani düşerse, şaşırmayınız.

   Bizler dünya gündemini izliyoruz, gerek gördüğümüz anlarda başka yazılar yazmaya devam edeceğiz. Sizlerde yazılarımızı başkalarına okuttuğunuz için, teşekkür ederiz. Başka yazılarda yine görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...



Kaynaklar; trcooltextcom (resim)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar