11 Haziran 2022 Cumartesi

Yüzde yüz isabetli analiz yazımız

   Hepiniz şimdi merak ettiniz, % 100 tutan analiz yazısı hangisidir diye. 2021 yılı mayıs ayında detaylı bir analiz yazısı yazmıştık. Konu; küresel akıl büyük planlarını hangi yıl için yapıyor idi. Bu yazımızın içinde de gündemle alakalı bir tahminde bulunmuştuk (uzun analiz ederek). Yazımızda şunu yazmıştık:

   ''Ayrıca Türkiye konusunda şu soruyu sormayı düşünen çok kişi olduğunu tahmin ediyoruz. 2023 Başkanlık seçimleri 2 aday üzerinde olacak, % 50 +1 gereği. Bu 2 adaydan biri belli, diğeri ise belli değil, ne zaman belli olacak, kim olacak acaba? Bu konuda sizlere şimdilik sadece şunu diyelim. 20 Mayıs 2022 ile 20 Haziran 2022 tarihler arasını bekleyin, bu tarihten önce % 99 duyacağımıza ihtimal vermiyoruz şu an. Sebebi şimdilik bizlerde kalsın.''

% 100
Tam isabet analiz

   Tam 13 ay önce, mayıs 2021'de yazdığımız bu yazının ilk haline isteyenler bu linkten bakıp, okuyabilir. Türkiye'de ve Dünya'da böyle tarih aralığı verip, yazarak % 100 tutturan başka bir site, bizim bildiğimiz kadarı ile yok. 

   Şimdi bu tahminimize 2 ilave tahmin daha yapmak istiyoruz, yaptığımız yeni analizlerimize dayanarak. 

1) İlk Cumhurbaşkanı adayı Sayın C. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İkinci aday için toplanan altılı masadaki parti liderlerinden birisi aday olmayacak.

2) Eğer 20 Haziran'a kadar eğer adaylarını açıklamazlarsa, 5 Ağustos 2022 ile 10 Eylül 2022 arasını bekleyin deriz. 

   Bu 2 tahminimizi bundan sonra, hep beraber takip edelim, gelişmeleri birlikte görelim.

   %100 tutan bu yazıdan hariç başka 2 tane tahmin analiz yazımızda % 95 civarı tutmuştu. Bu yazıları yakında sitemizde açacağımız özel bir sayfada toplayacağız. Ayrıca dünyayı ilgilendiren başka 3 tahmin yazısı daha önceden yazmıştık. Bunlarında 2 tanesinin % 100, birinin de % 95 seviyede ileride tutacağını tahmin ediyoruz. Tahminlerimizden tutacak olan tüm yazılarımızı, bu açacağımız sayfanın içine toplayacağız. (Toplam 1+2+3=6 yazımızın tahminlerinin sonucunu bekliyoruz, 3 tamam, kaldı 3 )

   Bizim amacımız görünenleri dünya ile bağlantılı analiz edip, yazmaktır. Böylece insanlara bir hizmetimiz dokunsun. Sitemizde magazinsel yazılar yazıp, popüler olma iddiamız yoktur. Bizim yazılarımızı okuyanlar, bilir zaten. Bizler olan durumlarla, olabilecek durumları birlikte düşünüp, bir bütünlük içinde yazmaya çalışıyoruz.

   Yazılarımıza gösterdiğiniz ilgi için hepinize çok teşekkür eder, tüm tanıdıklarınıza sitemizi ayrıca önerdiğiniz için şükranlarımızı sunarız. Başka bir yazımızda daha görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...



Kaynaklar; trcooltextcom (resim)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj