5 Kasım 2022 Cumartesi

Vatanımızı ve bizleri kimler koruyor?

   Geceleyin uykumuz gelince yataklarımıza girip mışıl mışıl uyuyoruz. Hiç düşündük mü acaba, bizler nasıl rahat uyuyoruz? Eğer bugüne kadar fazla düşünmediyseniz, bizler cevabını verelim. Rahat uyumamızı bir yanda Vatanımızın sınırlarını koruyan, diğer yanda da şehir-ilçe ve köylerimizde emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlayan vefakar, cefakar güvenlik güçlerimize borçluyuz. 

   Bu güçlerimiz Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve İçişleri Bakanlığı'nın (Polis ve Jandarma) personelleridir. Bugüne kadar belki de çoğumuz bunun farkında bile değildi. Çünkü huzursuzluk yaşamadıysak, bu değerli personel görevlilerimize fazla işimiz düşmemiştir. Eğer başımıza bir sorun geldiyse ya polise yada jandarmaya gidip, bu personellerimizle tanışık olmuşuzdur.

Emniyet Jandarma
Emniyet Jandarma Tsk

   Birbirinden değerli bu personel görevlilerimizin hepsine çok teşekkür ederiz, Allah onlardan Razı olsun. Hepsi canları pahasına, bizleri ve Vatanı korumaktadır. Her an bir silahlı bir olayla karşı karşıya gelebilmektedirler. Onlar bizleri koruyan, gizli kahramanlardır. Onların sayesinde şehirler arası yolculukları huzurla yapıyoruz, yollarda rahatça yürüyoruz, evlerimizden çıkınca gözlerimiz arkada kalmıyor.

   Peki birden ne oldu da birileri Tsk için, kimyasal silah kullandı iftirasına sarıldı?

   Yine ne oldu da başkası, Polisimiz ve Jandarmamız (Emniyet Teşkilatımız) için uyuşturucu ticareti iftirasını söyledi?

  SÖYLENENLERİN NE KADAR FARKINDAYIZ?

- Bizleri canı pahasına koruyan güvenlik kuvvetlerimize bu sözleri söyleme cesaretini birileri nereden buluyor?

- Polis, Jandarma ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmasa, bizler nasıl rahat rahat uyuyabilir veya sokaklarda gezebiliriz?

- Bu söylenen iftiralarla birileri Uluslararası alanlarda Ülkemizi zor durumda mı bırakmak istiyor? 

- Uluslararası alanlarda böyle planlar yapılıyorsa, hangi Vatansever insanlar bunu kabul eder?

- Bu Milletin Türkiye için, 15 Temmuz'da neler yaptığını, unutanlar mı var yoksa?

- Bu sözleri diyenler yakında bizlerin huzuru için ülkemizi gözetleyen, İha ve Sihalarımıza  neler diyebilir acaba?

- Yine bu sözleri söyleyenler ülkemize istihbarat sağlayan Milli İstihbarat Teşkilatımıza (Mit) ileride neler söyler acaba?

- Ayrıca birileri çıkıp yakında Türkiye niçin savunma sanayii ürünleri üretiyor, bunlar havayı kirletiyor der mi acaba?

- Bu söylenenler görevli personellerimizi ne kadar üzüyor, bunun hiç farkındalar mı?

- Bu söylenenleri başka ülkelerde birileri kendi askeri, polisi ve jandarması için söyleseydi o ülkede neler olurdu?

- Avrupa ve Amerika'da polisin insanlarına neler yaptığını görmek isteyenler, Google'da kısa bir araştırma yaparsa hemen görür, değil mi?

- Polisimiz, Jandarmamız, Askerimiz ve İstihbaratımız her ay yüzlerce kilo uyuşturucu yakalıyor. Dünyada dönen bu trafiği Türkiye engellerken, hangi ülkeler perde arkasındadır? İftira atan kişilerden bunlara karşı hiç söz söyleyenleri duydunuz mu bugüne kadar?

- Dünyada binlerce nükleer silah hangi ülkelerin deposunda, bunları hiç incelediler mi?

   Bunlar gibi onlarca madde daha yazabiliriz, önemli olan bunları yazmadan bizler için çalışan bu personellerimizin kıymetlerini iyi anlayabilmektir. Bu dileklerimizle hepinize teşekkür eder, başka yazılarımızda tekrar görüşmek üzere Saygılar sunarız...



   Kaynaklar ve etiketler; wwwtccbgovtr, wwwegmgovtr, wwwjandarmagovtr, wwwtsktr, milli istihbarat teşkilatı, asker, güvenlik güçleri kimlerdir, güvenlik güçleri nedir, güvenlik güçlerimiz kimlerdir, güvenlik güçleri kimdir, tsk nedir, mit nedir, güvenlik güçleri ne demek, güvenlik güçleri ne iş yapar, güvenlik güçleri ne demektir, güvenlik güçleri olmazsa, güvenlik güçlerimiz olmazsa neler olur, güvenlik polis asker

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar