26 Nisan 2023 Çarşamba

Sırada kimler var?

   1 yıl önceki yazımızda Amerika'da büyük bir gazetede yayımlanan Türkiye haritasıyla ilgili bir analiz yazısı yazmıştık ve binlerce kişi tarafından okunmuştu. Bazıları çok abartmayın demişti ama yazıyı okuyup, son zamanlarda olanları düşününce gerçeklik payının ne kadar büyük olduğunu herkes anladı. Bu yazıda Amerika'nın hayalindeki Türkiye haritası vardı, o yazımızı tekrar okumak isteyenler bu linkimize bakabilir. 

   Amerika son yıllarda Yunanistan, Irak ve Suriye'ye silahlar yığmaktadır, acaba neden? Bahçelere silahları ekip, çiçek yetiştirecek halleri yok, değil mi ?

   O yüzden yazıdaki haritaya iyi bakalım, onlara karşı çok uyanık olalım...

   Şimdi başka soru soracağız, Amerika bu haritadan sonra neler planlamış olabilir? Amerika bu planları yaparken, İngiltere'de hiç boş kalır mı?

   Bu haritayı çizenler ve diğerleri, sonrası içinde akıllarından neler geçirmiştir, neler? Son zamanlarda olan gelişmelere bakarak, onların akıllarından geçenlerini görebiliyoruz. Bunlar neler mi?

Türkiye
Türkiye ve Kardeş Ülkeler

 DÜŞÜNDÜKLERİ SONRAKİ PLANLAR, NELER OLABİLİR

- Azerbaycan'ı işgal etmek

- Kıbrıs Türk Cumhuriyet'ini işgal etmek

- Dünyadaki Müslüman Devletlerin başkanlarına darbe veya suikastlar yaparak, onların sesinin çıkmamasını sağlamak.

- Dünyadaki mazlum halkların devletlerine, operasyonlar yapmak

   Bu yazdıklarımızı okuyunca her şey daha net ortaya çıkıyor. Türkiye dünyada yaklaşık 2 milyar insanın gözü, kulağı ve umududur. Türkiye ne kadar büyürse, bu 2 milyar insanın bulunduğu ülkelerde büyür. Eğer Türkiye zayıflarsa, yabancılar hemen bu ülkelere gerekli hamleleri yapıp, onların güçlenmesini engeller. Böylece onların adeta nefes borularını tıkayıp, seslerinin çıkmamasını sağlar.

   Bunlardan dolayı Türkiye çok büyümeli, dünyaya huzur ve mutluluk gelmeli. Bu mutlulukta tüm kardeş ülkelerin bir araya gelip, ortak hareket etmesi ile ancak olur. Bunun içinde 2 yıl önce yazdığımız Kızılelma Birliği'ne benzer bir birliğin kurulması lazım, günün birinde kurulur İnşallah. O yazımızı da bu linkimizden okuyabilirsiniz.

   Güçlü ve büyük Türkiye için, hepimize görevler düşmektedir. Bu görevleri hepimiz en iyisi ile yaparız İnşallah. Bu dileklerle hepinize Saygı ve Selamlarımızı sunarız...



   Kaynaklar ve etiketler; wwwgooglecom, ülkelerin bayrakları, azerbaycan savaş, kıbrıs savaş, sıra hangi ülkede, sıra hangi ülkelerde, dünya savaşa mı gidiyor, amerika'nın planları, amerika'nın türkiye üzerindeki planları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

İran ve İsrail Ne Yapıyor