25 Mayıs 2021 Salı

Küresel Akıl Büyük Planlarını, Hangi Yıl için Yapıyor ?

   Yeni bir yazımızla herkese tekrar merhaba. Gündemdeki konular çok yoğun görünüyor ön planda. Fakat bu gündemleri derinlemesine analiz yapınca, aslında gündemin o kadarda çok yoğun olmadığını görüyoruz. Çünkü önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz gibi, küresel aklın her zaman kullandığı bir taktik vardır, bizleri hep bunlarla oyalarlar. Taktikleri aynen şudur ; Küresel akıl dünyada bir operasyon yapacaksa, bizlere ''tavşan kaç, tazı tut'' senaryosunu hemen devreye koyar. Yani suni gündemler oluşturup bizleri onla oyalarken (ilgimizi o tarafa çekerken), kendileri düşündükleri büyük planların altyapısını yavaş yavaş başka yerde pişirmeye başlarlar.

   Bu yüzden biz analiz yazıları yazarken her gün yazmıyoruz. Önemli olduğunu gördüğümüz durumları iyice düşünüp, gerekli analizleri yaptıktan sonra, sadece öz konuları yazmaya çalışıyoruz. Bunları yazarken de önemli gördüğümüz bazı öngörülerimizi de her yazımıza 1 tane eklemeye çalışıyoruz. Bizler bazıları gibi yılda 80-100 tane durum söyleyip, içinden 8-10 tanesi çıkınca, zamanında bunları biz demiştik gibi halet-i ruhiye yapmıyoruz. Biz yaklaşık 10-12 tane analiz yazarız, içinden 5-6'sı olabilir. Örneğin aylar öncesinden yazıp ta, çıkan ocak-nisan analiz yazımız var. Ayrıca geniş zamanlı yazıp ta, ileride olabilecek yazılarımız da vardır, zamanla bunları da birlikte görürüz. Sizler tüm yazılarımızı okuyup arkadaşlarınıza da gönderirseniz, bizler daha çok yazılar yazarız sizler için.

   Şimdi bu yazımız da küresel büyük aklın, dünyada önemle üzerinde çalıştığı bir yıl var, onun üzerinde yazmaya başlayacağız. Bu yıl için gördüğümüz kadarı ile, dünyada çok büyük planların çalışmaları yapılıyor. Bunun işaretlerini hafif hafif görmeye başladık. Bahsi geçen yıl, 2028 senesidir.

Büyük planlar
Büyük planlar

   Evet biraz şaşırdınız değil mi ? 2022 değil, 2023 değil, 2024 değil, niçin 2028 ? Önce bazı alt bilgileri yazalım, sonra niçin 2028, devam edelim.

   Küresel akıl planlarını hiç bir zaman kısa zamanlı yapmaz. Genelde 5 kademe olarak, asırlık planlar yaparlar. Bu asırlık planlarına gitmek için önce alt kademedeki planlarının tutması gerekir. İngilizce de step to step denilen tabir, veya Türkçede adım adım gitmek. Şimdi bunlara örnekler verebilir misiniz diye sorabilirsiniz, bizler bir kaç örnek yazalım, konunun daha akılda kalabilmesi için. 

4-5 yıllık planlara örnek: Devletlerdeki seçim çalışmalarına, PR çalışmalarına yönelik planlamalar (En yakın zamanda, Abd seçimlerin de gördük bunu)

8-10 yıllık planlara örnek: İleride devletlerin kademelerin de yer alacak kadroların planlanması

15-20 yıllık planlara örnek: Ülkeler arası zıtlaşma veya uzlaşmaların planlamaları

30-40 yıllık planlara örnek: Gelecekte devletlere gelebilecek en üst yöneticilerin planlanması

60-80 yıllık planlara örnek: Yıllar sonra ortaya çıkarılabilecek, yeni devletlerin planlanması (Abdülhamid Han'ın 1909'da indirilmesi ile, yeni kaç devlet oluşturuldu ? Bunu düşünün mesela)

   Bu detayları da yazdıktan sonra niçin 2028 ? sorusunun cevabını biraz daha açalım. Bildiğiniz üzere 2020'de Amerika'da seçim oldu. Eski başkanın kaybetmesinin nedenlerinden biri covid-19'a hazırlıksız yakalanıp, ülkesini zor durumda bırakmasıdır. Daha doğrusu bıraktırılmasıdır ! nasıl mı ? Karşı taraf öyle bir PR çalışması yaptı ki, eski başkan adeta felaketlerin ana kaynağı gösterildi (ayrıca seçimde zarfla oy kullanılması üst akılın, büyük bir taktiği idi). Buradan ne sonuç çıkar diye aklınıza soru gelmiştir, çoğunuzun. Küresel üst akıl, öyle yer ve zamanlardöyle hamleler yapar ki, insanların beynine hipnozla ulaşmaya çalışır. Sonrada gelsin oylar, istedikleri robotik devlet yönetimleri.

   Şimdi korona ile ilgili çok önemli gördüğümüz bir analizimizi de konumuzun arasına yazıp, sonra 2028'e devam edeceğiz. Çünkü yazacağımız konuyu bir bütün olarak düşünürseniz, bazı şeylerin tesadüf olmadığına sizlerde kanaat getirebilirsiniz. Konumuz şöyle;

   Hindistan Rusya'dan S-400 hava savunma sistemlerini almak için uzun zamandır Rusya ile görüştü. En son alacağız diye açıklama yaptı. Sonra Amerika sert bir dille 21 mart 2021'de Hindistan'ı uyardı. Bu uyarıdan 3 gün sonra ne tesadüftür ki 24 mart 2021'de Hindistan'da çift mutant virüsü ortaya çıktı ve salgın çok büyüdü, ölümler arttı. Burada aklımıza şu soru geliyor hemen ? Bu virüs doğal mı, yoksa yapay mı ? Çünkü Amerika Hindistan'ı tehdit gibi uyarıyor, arkasından 3 gün sonra Hindistan'da büyük salgın başlıyor ?

   Bununla ilgili 6 ay önce yazdığımız analiz yazımızı tekrar okursanız, olaylara bakışınız daha genişler. Bu yazıda yazdığımız analizimizde önemli bir öngörüde (istihbari yollar) bulunmuştuk. Henüz dünyada bunu söyleyen, yazan olmadı. Merak edenler yazımızın linkine bakabilir.   Bizim için bir önemli olan bir söz vardır. ''Bilgi bölüşüldükçe artan bir hazinedir''. Biz bildiklerimizi, öngörülerimizi sizlerle paylaşıyoruz. 

Çift Mutant
Çift Mutant


   Bu ara nottan sonra 2028 yıl analizimize devam edelim. Küresel üst akıl, ülkelerin seçimleri olacağı yıllarda, ülkelere mutlaka bir manipülasyon yapar. Bu direkt te olabilir, dolaylı da olabilir. Ülkeden ülkeye değişir. Bu yüzden biz önümüzdeki senelerde, jeopolitik öneme sahip bazı ülkelerin seçim tarihlerine bakalım. Sonra analizimize geçelim.

Çin:              2023-2028 yıllarında

Amerika:     2024-2028 yıllarında

Türkiye:      2023-2028 yıllarında

Rusya:         2024-2030 yıllarında

Pakistan:     2023-2028 yıllarında 

   Şimdi bu tarihlere bakınca Türkiye'deki 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor zaten. Çünkü Türkiye dünyada jeopolitik olarak, çok önemli bir yerdedir haritada. Üst akıl Türkiye için planlarına, 2019 sonuna doğru başladı. Bunu biraz sosyal medyaya bakınca çok kolay görüyoruz. Türkiye'de dünyadaki çalışmalarına benzer çalışmaları uyguluyorlar. Bir örnek verecek olursak, bazı konuları PR çalışması ile ısıtarak, her hafta farklı bir versiyonla gündemde tutuyorlar.

   Ayrıca Türkiye konusunda şu soruyu sormayı düşünen çok kişi olduğunu tahmin ediyoruz. 2023 başkanlık seçimleri 2 aday üzerinde olacak, % 50+1 gereği. Bu 2 adaydan biri belli, diğeri ise belli değil, ne zaman belli olacak, kim olacak acaba ? Bu konuda sizlere şimdilik sadece şunu diyelim. 20 mayıs 2022 ile 20 Haziran 2022 tarihler arasını bekleyin, bu tarihten önce % 99 duyacağımıza ihtimal vermiyoruz şu an. Sebebi şimdilik bizlerde kalsın.

   Ayrıca birileri gündemde erken seçim olacak tartışmasını gündem de tutmaktadır. Bu tartışma ile ilgili özel bir yazıda yazacağız, şu an gözlemlerimize devam ediyoruz. Bununla ilgili şimdilik sadece şu soruyu soralım. Bu tartışmayı gündemde tutarak, acaba neler bizlerden gizlenmeye çalışılıyor ?

   Yani dünyadaki ülkelerin pandemi süresinde nasıl duruma düştükleri ortadayken ve 135 ülke bizden yardım talebinde bulunmuşken, Ülkemizde birileri sabah akşam erken seçim diye niçin tutturur ? Bu soruyu iyi düşünün. Şimdilik bizler bir tane soruyla başlayalım, diğer tüm sorularımızı ileride başka bir analizimizde yazacağız. Sorumuz şöyle: Amerika Yunanistan'a niçin ha bire asker yığıyor, niçin bunu bazıları hiç dillendirmiyor, Amerika'nın gerçek hedefi nedir ? Şunu da asla unutmayalım ! Vatan giderse, normal veya erken seçimin ne önemi var ? Önce Vatan, Devlet, Millet, Bayrak ve Dünya Mazlumlarına liderlik gelir, diğer dünyalık konular teferruatlardan ibarettir. Bizler birlik olup, Allah'ın dinini yüceltmek için ne kadar çalışırsak, Allah C.C.' un yardımı her zaman üzerimizde olabilir, Yeter ki bizler Allah'a, onun razı olabileceği kullar olmak için çalışalım.

Türkiye
Türkiye Yardımlar


  Şimdi 2024 yılına bakalım. Bu yıl içinde Rusya ve Amerika'da seçimler var, bu yüzden 2024'te bazı kritik hamleler olabilir, her 2 ülkenin birbirlerine karşı. Biz şimdiden bunu öngörüp, olabilecek durumlara karşı hazırlık planlarını yapalım, hem Devlet olarak, hem Millet olarak.

   Asıl büyük hamlelerin olacağı 2028 yılında ise Amerika, Çin, Türkiye ve Pakistan'da seçimler var. Yani dünyanın önemli bölgelerinde bulunan ülkelerin hepsinde seçim var. O yüzden 2028 yılı küresel üst akıl için çok önemli. Şimdiden buna göre planlarını yapmaya başladılar, bu 4 ülke için. Nasıl planlar mı ? Bir örneğini önceki felaketler yazımız da yazmıştık, bu  linkten bakabilirsiniz.   Bu yazıyı okuyunca 2028 yılının, küresel üst akıl için ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayacaksınız. 

Bayraklar
Bayraklar


   2020 yılında Trump'u bir bakıma deviren kovid-19, 2028 yılında çok daha farklı ve büyük bir şekilde ortaya çıkabilir. Belki de gaz maskeleri ile dolaşılacak günler veya başka bir çok felaketler. Bunu dolaylı olarak kimin dediğini, önceki yazımızın birinde yazmıştık. Zaten her ay bunla ilgili alıştırma açıklamalar, medyaya servis ediliyor, dünya doktoru ! tarafından. Burada önemli bir durumda var, linkteki yazımızda detayları yazmakta olup şöyle diyordu:

   ''Devletler hazırlansın, cephanelerini salgınlara karşı genişletsin'' yani kısa tercümesi şu idi. Üst akıl, devletlerin başkan ve yönetimlerini, robotik kontrol altına almak istiyor. Biz ne dersek onları alın, paralarınızı bize verin, sizde korunmuş olun. Yoksa 2028'e kadar bize para vermeyen, bizi dinlemeyen, bizim robotik kontrolümüze girmeyen devletler, çok büyük felaketlerle karşılaşabilir ! 

   Önemli olan puzzle'ın parçalarını iyi analiz edip, sonra puzzle'ı birleştirip, onların büyük planlarını ortaya çıkarabilmektir. Bizler insanlık için, bunu yapmaya çalışıyoruz, sizlere de Teşekkürler.

   Unutmayalım ezelden ebede kadar dünyada iyiliklerde olacak, kötülüklerde. Bu yüzden Ülkemizin ve Müslüman Ülkelerin bunlara karşı hazırlıklı ve dayanıklı olması lazım her zaman. Birlikten kuvvet doğar, bunun bilincini hiç bir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Çünkü dünyadaki mazlumlar, bizim yolumuzu gözlemektedir.

   Başka bir yazımızda görüşmek dileğiyle, herkese Saygılar...



   Kaynaklar ve etiketler; wwwgooglecom , wwwtrthabercomtr, wwwaacomtr (resimler), 2028 savaş, 2028 senaryosu, savaş senaryoları, savaş senaryosu 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj