4 Ağustos 2022 Perşembe

Cumhurbaşkanı Adayları Kim ?

    İlkini Mayıs 2021 tarihinde yazdığımız Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için, adayların açıklanma zamanı ile ilgili tahmin yazımız % 100 tam isabet olunca, sonra Haziran 2022 tarihinde başka yazı daha yazıp, ilave başka tahminlerde bulunmuştuk. Bu yazımızdaki tahminlerde % 99 olacak gibi görünüyor şu an itibari ile. Bu yazımızı tekrardan okumak isteyenler bu linkimize bakabilir. 

   Tarih ile ilgili detaylar üstteki linkte var. Cumhurbaşkanı seçimi için % 50+1 kuralı olduğu için 2 büyük aday olacak demektir. Bunlardan biri önceden açıklanmıştı ve şu anki Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Diğer ikinci büyük aday henüz açıklanmadı. Biz bu yazımızda onunla ilgili bazı tüyo bilgileri sizlere yazacağız. Gerisi aday açıklanacağı zaman belli olacak.

CUMHURBASKANI
CUMHURBASKANI

CUMHURBAŞKANI ADAYI İLE İLGİLİ TÜYO BİLİLER

- Gördüğümüz kadarı ile 2 aday üzerinde bir yoğunluk var

- Bu 2 aday, altılı masadaki Genel Başkanlardan biri olmayacak

- İsim veya Soy isminin içinde ''A'' harfi var

- İsim ve Soy isimde ki harflerin toplamı en az ''11'' dir 

- Bu 2 kişinin doğum yerleri, farklı şehirdir

- Bu 2 kişinin doğum yerleri İstanbul veya İzmir değildir

- Bu 2 kişinin doğum yerleri, yüzölçümüne göre Türkiye'nin en büyük olan ili, değildir

-Bu 2 kişi şu an farklı şehirlerde ikamet etmektedir

- Bu 2 kişiden biri, pek gündeme gelmedi

- Bu 2 kişinin çok önemli bir ortak özelliği vardır, onu şimdilik yazmayacağız, bekliyoruz. Yazarsak zaten kimler olduğu hemen kolayca anlaşılır.

   Şimdilik bu kadar, sizler için gözlem yapmaya, araştırmaya devam ediyoruz. Başka bir yazıda görüşmek üzere hepinize Saygılar sunarız...


   NOT 1 : Bu yazımızı 4 ağustos 2022'de yazmıştık. Bugün 6 ağustos 2022 ve 1 tüyo bilgi daha eklemek istiyoruz.

- 4 ağustosta bu 2 adayın çok önemli bir ortak özelliği var demiştik. Bu ortak özelliği olan kelimede bulunan, ''harf sayısını'' yazacağız şimdi. Bu kelime 5 harflidir. Bu kelime genelde yanına özel bir isim alarak kullanılır.

   NOT 2 : Bu yazımızı 4 ağustos 2022'de yazmıştık. Bugün 9 ağustos 2022 ve 6 ağustosta yazdığımız tüyoda, ortak özellikleri var ve bu 5 harfli bir kelime ve genelde özel isimle beraber kullanılıyor demiştik. Şimdi bu kelimenin ismini yazacağız. Kelimemiz ASLEN'dir. Yani aslen nereliler, sorusunun cevabıdır.

   NOT 3 : Bu yazımızı 4 ağustos 2022'de yazmıştık. Bugün 15 ağustos 2022 ve son tüyomuzu da yazımıza ekliyoruz. Bu 2 aday Belediye Başkanı değildir şu an. 

   NOT4: Geçen sene kasım 2022'den beri sosyal hesaplarımızdan söylediğimiz bir durum var. Eğer masadan TEK ADAY çıkacaksa masada olmayan ve belediye başkanı olmayan, farklı biri olacak aday (yukarıda yazanlardan biri). Bu ihtimal bize göre artık çok zayıfladı. Şu anki tahminlerimize göre masadan 2 veya 3 aday çıkacak gibi görünüyor.



Kaynaklar; wwwtcbbgovtr (resim)

4 yorum:

  1. Şurda kaç ay kalmış söylemesen de olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda çok bilgiyi yazdık...Teşekkürler ilginize

      Sil
    2. İlhan Kesici anladık da diğerini anlamadım.

      Sil
    3. Hayır o değil birincisi...

      Sil

Öne Çıkan Yayın

İran ve İsrail Ne Yapıyor