5 Şubat 2021 Cuma

Bill Gates'e Kim Soracak ve Dünya'nın Seyri

   Herkese merhaba, Dünya ve Türkiye gündemi yine çok yoğun. Sizlere en kısasından, öz derin analizler yapıp, bazı sorular soracağız. Bu sorulara göre sizlerde olayları daha kolayca yorumlayabileceksiniz.

BİLL GATES'E KİM SORACAK?

   Dünya'da şu an o  kadar şaşılacak durum var ki, bazen hayal mi görüyoruz diye de gelebiliyor. O da şudur. Dünya medyası gözünü açmış, Bill Gates ne diyecek, onu bekliyor. İnanılacak bir durum değil bu. Çünkü Bill Gates doktor değil, bilgisayar mühendisi bile değil (çoğu kişi onu bilgisayar mühendisi zannediyor). O zaman niçin dünya bunun ağzına bakıyor. Ne tesadüf ki dedikleri de çıkıyor. 2015'teki bir konferansta bugünü adeta anlatmış, önceki yazımızdan bakabilirsiniz

   Bill Gates açık açık dünyaya, virüsler bitmeyecek demek istiyor. Bununla ilgili yakında yayınladığı bir video var. 

Bill Gates
Bill Gates Pandemic

   Videoyu ekliyoruz, ingilizce bilmeseniz bile görsellerden ne demek istediğini rahatlıkla anlayabilirsiniz. Virüs sanki on yıllarca devam edecekmiş gibi, yapılması gereken hazırlıklardan bahsediyor, Niçin millete karamsar bir tablo sunuyor acaba ?  Karar sizin

   Bill Gates ne diyorsa çıkıyor, bu kadar tesadüf olamaz. Bizde o zaman merak la bekliyoruz, Dünya'dan hangi bilim insanı çıkıp ta şu soruyu Bill Gates'e soracak.

- Ey Bill Gates, sen doktor değilsin, bu aşı sevdan, virüs sevdan nedir ? Eğer bu soruyu bir bilim insanı Bill Gates'e sorarsa, virüs dünyada azalıp, bitmeye başlayabilir. Yoksa 5-10 yıl bitmez. Bunu ben değil, Dünya'nın doktoru olan, Bill Gates söylüyor.

Bill Gates
Bill Gates Pandemi 


   Diyeceksiniz ki Bill Gates kim ki, herkes bunu takip ediyor. Sadece bir durum yazacağım, sonrasını siz anlarsınız hemen. Geçen bir yazımız da Bill Gates'in toplam 250.000 dönüm arazi satın aldığını yazmıştık. Ne tesadüftür ki Amerika'nın yeni Başkanı göreve oturur oturmaz dediği ilk cümlelerden biri açlık idi. Derinlemesine analizi size bırakıyoruz, sadece bu örnek bile Bill Gates'in arkasındaki gücün ne kadar olduğuna bir işarettir. O yüzdendir ki neredeyse tüm dünya medyası doktorlar yerine, medya Bill Gates'in ağzından çıkacaklara bakıyor, neden acaba ?

Bill Gates
Bill Gates Çalışma 

   Ayrıca sizlere can alıcı bir soru. Bu kadar aşı ve virüse kendini adamış olan Bill Gates'in maske takarken bir resmini gördünüz mü, bizler görmedik. Google'ada baktık, bulamadık gibi. Belki de 1 tane numunelik olabilir. Normalde yüzlerce resim olmalı, değil mi ? Niçin acaba, hiç evden dışarı çıkmıyor mu ?

Maske


BİLL GATES ve BİLGİSAYAR VİRÜSÜ SEVDASI

   Bill Gates'in bu virüs sevdasından dolayı aklımıza deli sorular geliyor. Bir tanesini yazalım o zaman.

- Bilgisayarlardaki virüsleri demi siz üretiyorsunuz acaba ? Bir taraftan virüs üretip, diğer taraftan virüs programı satmak, eğer böyleyse iyi iş. Bu doğru ise, benzerini sağlıkta da yapıyor musunuz?

DÜNYANIN SEYRİ

   Şimdi Dünya'nın seyri nereye gidiyor, neler oluyor, neler olabilir bunlara kısaca aşağıda başlıklar halinde değineceğiz. Sonrası sizin derin düşünmelerinize kalacaktır.

Yunanistan Durumu

   Amerika seçimi bittikten sonra üst akıl, hızlı çalışmaya başladı. Mesela geçen hafta 30 tane saldırı helikopterini Türkiye'ye 60 km uzaklıktaki Dedeağaç'a yerleştirdiler, niçin acaba ? Sayın İçişleri Bakanımız 15 Temmuzun arkasında Amerika ve bağlantıları var demişti. O zaman şimdi soruyoruz, niçin bu helikopterler Dedeağaç'a getirildi? Şu an için başka bir 15 temmuz planınız mı var ? Ayrıca Avrupa ve Amerika niçin hep Yunanistan'a yardım eder ? 

   Konuyu bir bütün olarak düşünürseniz, niçin yardım ettiklerini kolayca anlarsınız.

Evde Hayat 

   Sağlık açısından devletler bazı yasaklar yapmaktadır. Sokağa çıkma yasağı, bazı işyerlerini açmama yasağı vs...Bunu şimdi üst akıl kullanmaya başlayacaktır. Nasıl mı ? İşyeri kapanan esnaf belli bir süre sonra zorda kalıp, sıkıntıya girecektir. Evlere kapanan millet, artık sıkılmaya başlayacaktır. Hem milleti, hem esnafı galeyana getirtip, aralarına provokatörler katıp, halkı iç isyana teşvik etme planları yapmaktadır. Dünya'da bu tarz olaylar 5-6 ülkede (Fransa, Almanya, Hollanda, Danimarka..vs..) başlatıldı. Asıl amaçları ise şudur. 

   Üst akılla beraber çalışmak istemeyen devletleri zor durumda bıraktırıp, ya istifa etmeye, ya da erken seçim yapmaya zorlatıp, kendi adamlarını devletlerin başlarına getirip, böylece dünyayı kontrol altına alma planları yapmaktadırlar. Önceki yazılarımız dada bahsettiğimiz gibi, bunlar robotik insanlardan oluşan topluluklar istiyorlar. Yani biz ne dersek, onu yapacak topluluklar. Bu yüzden dikkatli olalım.

   Tavsiyemiz, Bilim Kurulu'nun en sıkı denetimlerle küçük esnafların açılmasına izin vermeleridir. Bilim Kurulu üyeleri şu empatiyi yaparlarsa, ne demek istediğimizi daha iyi anlar. 3 ay boyunca hiç bir yerden maaş alamazlarsa, ne yaparlar? Ayrıca Bill Gates açık açık önümüzdeki 5-10 yıl virüsler bitmeyecek diyor ve küresel uyarı sistemi gibi, bir plan yapmış. O zaman sorumuz şu: Bu esnaflar 10 yıl kapalı mı kalacak ? Üretim olmazsa, nasıl tüketim olacak, her şeyin fiyatı otomatik artmaz mı? Piyasa arz-talep dengesi üzerine kuruludur, en basit ekonomi kuralı böyle der.

Küresel Uyarı
Küresel Uyarı Sistemi

Gıda Fiyatları ile Kimler Oynuyor

   Üst akılın başka planı ise gıda fiyatları ile oynayıp, milletin sabrını taşırma planları vardır. Son 1 ayda olan dünyadaki gıda fiyat artışları, bu planı açıkça deşifre etmektedir. Devletlerin ve Devletimizin burada yapacağı tek şey, kim bu fiyatları provokatif şekilde artırıyorsa onlara en ağır cezayı vermeli, millete bu firmaları reklam etmeli ki, millette bilsin bu firmaları. Bu yüzden kimse milletten büyük değildir, millete gıda fiyatları ile operasyon çekemez !

İmanımız

   Onların yüzlerce metre toprak altında gizli planları varsa, bizlerinde  İMANI var. Mehmet Akif, İstiklal Marşı'mızda ne demiş ? ''Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma ! Nasıl böyle bir imanı boğar''

Boğaziçi Üniversitesi

   Gezi olaylarında 5-10 ağaç için eylem yapanlar, şimdi ne bahane bulsak ta başka olaylar yapsak demeye başlamışlardı ki, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük seçimine yapıştılar.

   Ankara'da ise toplanan bir grup, mesele Boğaziçi değil, sen hala anlamadın mı ? diye pankart açıyorsa, arkasında kimler var, çok açıktır. Yurt dışından da Boğaziçi'ne destek verilirse, anlayın ki tam küreselcilerin operasyonudur bu. Ayrıca Ülkemizi beğenmeyenlere sormak lazım, başka ülkede bunları yapsanız, polis size neler yapar? Avrupa ve Amerika'da polislerin neler yaptıklarını, videolardan önce izlesinler, sonra onları iyi tanırlar. 

   Gösterilerde yakalananların bazıları terör örgüt üyelerine mensup olduğu, bazılarının hiç üniversiteyle alakalı olmadığı, bazılarının başka illerden geldiğini İstanbul Valiliği açıkladı. O zaman soru şu: Kim bunları kandırıyor ve köklü çözüm nedir ? Sırasıyla bizim önerilerimizi yazalım, gerisi Devlet Büyüklerimizin kararıdır.

- Yurt dışı kaynaklı vakıf ve dernekler çok sıkı denetlenmeli, niyetleri ve amaçları. Yapılan para transferleri, nerelerde kullanılıyor. Yoksa bunların çoğu illegal örgütlere mi aktarılıyor ?

- Eğitim sistemimizde maneviyata önem çok verilmeli. Çoğu genç mutluluğun maddiyatta olduğunu veya çok okuyup yüksek makamlara gelerek olacağını zannediyor, halbuki o geçici bir mutluluktur. 

- Uyuşturucu tarzı bağımlılık yapan maddelere karşı hem ailelerin, hem de arkadaş çevresinin iyi takibi olmalıdır.

- Boğaziçi Üniversite Dünya'daki ilk 50 üniversite arasına nasıl girebilir diye düşünülmeli. Bunun için orada okuyan gençleri birbirleri ile, bilim alanında yarıştıracak projeler üretilmeli.

   Ayrıca Odalarla ilgili kanun hazırlanıyordu, bir an önce hazırlanıp çıkması lazım. Çünkü önceden bazı odaların bu tarz eylemlere destek mesajları vardı. Odalarda üyelere, aidat ödemesi zorunlu olmamalı. Bu aidatlarla bazıları çok büyük güçlere sahip olmaktadırlar.

Osmanlı Ruhu

   Üst akıl şunu çok iyi biliyor. Eğer Osmanlı Ruhu geri gelirse, tüm planları alt üst olacak. O yüzden bunun olmaması için Türkiye'yi darbelerle durdurmak veya iç isyan gibi olaylarla zayıflatmak için, çalışma planları ebede kadar olacaktır. Çünkü Türkiye büyürse, diğer devletlerinde sesleri çıkmaya başlayacaktır. Dolayısı ile buda onların para kaynağının kurumasına sebep olacaktır. 

   En basitinden Fransa bize niçin kafa tutmaya çalışıyor ? Çünkü işin ucunda yıllardır sömürdüğü Afrika'yı kaybetme korkusu var. Burayı kaybederse, kazandığı yüz milyarlarca dolar para kaybolacaktır! Bunların işi gücü zaten para, insanları düşündükleri yok. Osmanlı Ruhu ise önce insana önem verir, paraya değil.

Osmanlı
Osmanlı


Twitter Yasaklamaları

   Bu medya aracı artık dijital bir silaha döndü gibi. Amerika'da Trump'un hesaplarını bloke etmişlerdi, geçenlerde Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun twitini engellediler (düşünün devletin resmi bakanına yapıyorlar bunu) dün ise Mhp Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin twitine kısıtlama getirdiler. Bu twitter duracak mı, asla durmayacak. Önümüzdeki 2023 seçimlerine giderken C. Başkanımız Sayın Erdoğan'a da benzerini yapacaklardır, belki de Trump gibi tam seçime 2 hafta kala Erdoğan'ın hesabına bloke yapacaklardır. Peki buna çözüm ne olabilir. Biz onları yazalım, gerisi Devletimizin kararıdır.

- Çok sıkı denetim altına alınmalılar, onlar terörü destekleyenlerin hesaplarına bir şey yapmayıp, teröre sert çıkanların hesaplarını kısıtlıyorlarsa, Devlet olarak ta bunlara her türlü yaptırımı yapmalıyız.

- Tam kısıtlama yapılabilir, Devlet olarak istediklerimizi yapmazlarsa

- Bunlar geçici çözümler. Asıl bizce kalıcı olan çözüm ise şudur. Dünya'da Türk ve Müslüman ülkelerin nüfusu yaklaşık 2 milyardır. Bu Devletlerin hepsi ile bir araya gelip, ortak bir sosyal medya platformu kurmalıyız. Böylece hem twitter'ın tekel zinciri kırılmış olur, hem de Türk ve Müslüman diğer ülkelerdeki kardeşlerimizle olan bağlar daha da güçlenir.

- Google gibi, büyük arama motorları da yapmalıyız, ortaklaşa. Biz bazen google'da çok araştırma yaptığımız da dikkatimizi çeken bir durum var. Sizin önceki aramalarınız googleda kayıtlı olduğu için, sizin nasıl bir şey aradığınızı biliyorlar. Bu yüzden sizin aradıklarınızı başta göstermiyor, baya ileride ki sayfalar da gösteriyor. Sizlerde bol arama yaparak, bunu anlayabilirsiniz.

Abdülhamid Han'ın Tahttan İndirilmesinin Bugüne Yansımaları 

   Üst akıl büyük planları 100 yıllık yapar. Bu yüzden zamanında Abdülhamid Han önlerine engeldi, bir şekilde tasfiye edilmesi veya ölmesi gerekiyordu. Sonunda tahttan indirildi. Peki üst akılın karanlık defterinde bundan sonrası için ne planlar vardı. Biz önemli 4 planı yazalım, gerilerini siz düşünün.

- Kâbe'nin bulunduğu yeri, Osmanlı'dan ayırıp ülke yapmak.

- İsrail'in kurulması

- Osmanlı'dan bir çok devlet kurmak

- Ermenistan'ı kurmak

   Bunların hepsi oldu mu? oldu, peki bunları planlayan üst akıl, önümüzdeki 100 yıl için neyi planlıyor acaba? Biz sadece en büyük planlarından birini yazalım, gerilerini siz düşünün. Dünya mazlumlarının umudu ve onlara liderlik yapacak olan Türkiye'yi 3'e bölmek istiyorlar, buna göre haritalar hazırlıyorlar farklı farklı. Çünkü Türkiye onların tüm planlarını alt üst ediyor. Bizlere düşen görev, Abdülhamid Han'a yapılanlardan iyi ders alıp, önümüze kurulan tuzakları iyi analiz etmeliyiz.

2023 Cumhurbaşkanı Adayları 

   Bildiğiniz gibi C. Başkanı olabilmek için % 50 +1 oy almak lazım. Bu yüzden seçim 2 büyük aday arasında geçecektir. Bir taraftaki aday bellidir, Sayın C. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Diğer tarafın adayı ise henüz belli değildir. Ama dış gelişmeler ve medyadaki öne çıkarma haberlerine baktığımızda derin analizlerle şunu diyebiliriz. Şu ana kadar 2 tane aday düşünüldü. İlki 2018 in sonlarına doğru medyada öne çıkarıldı ama hesaplar alt üst oldu. İkincisi 2019 un sonlarına medyada öne çıkarıldı, ama oda olmadı. Şu an 3. isim üzerinde anlaşıldı gibi 2020'nin son zamanlarına doğru. Reklam ve medyada öne çıkarılma çalışmaları yapılıyor. Kim diye soracak olursanız, ismi şuan kalsın deriz. Çünkü buda değişebilir belki, daha 2.5 sene var seçime. Gördüğümüz kadarı ile 4. isim de kendi çapında çalışmalara başladı, belki sıra bana gelebilir diye. Bakalım neler olacak, hep birlikte göreceğiz zamanla.

Dış Kaynaklar

   Şunu asla unutmayalım. Gerek ekonomik, gerekse de fiili darbelerin arkasında, mutlaka dış kaynaklar vardır. O yüzden bu tarz durumlar karşısında 2 kere durup , düşünmeliyiz. Yoksa onların oyunlarına yem oluruz. Onlar 2 hamle düşünüyorlarsa, bizler 4 hamle düşünmeliyiz. Önceki yazımız dada belirttiğimiz gibi, Nisan ayına dikkat! Bu kadar hareketlilikler boşuna değil, şimdiden denemeler yapıyorlar. Birileri Hsk Üye seçimlerinden önceki ayda, yani nisanda,  büyük planlar yapıyor olabilirler. Bizlere düşen uyanık olmak, dua ve tevekkül etmek, gereken yerlerde de Devletimize yardımcı olmaktır.

   Bir yazımızın daha sonuna geldik, biraz uzun oldu. Sebebi ise bilinmesi gereken, düşünülmesi gereken detaylar vardı, onları yazmaya çalıştık. Yazımız sürükleyici olduğu için, okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadınız. Bu yazımızın linkini, başka arkadaşlarınızla paylaşırsanız, onlarda öğrenmiş olur. Bu kadar detayı hiç bir yazıda bir arada  bulamazsınız. Şunu da unutmayalım, bu Vatan hepimizin, bazı dış güçler birilerini devasa paralarla kandırıp, birbirimizi bölmeye çalışır. Onlar geçicidir, bizler ise daima kalıcıyız. Hep birlikte daha hayırlı ve güzel günlere İnşaAllah.

   Başka bir yazımızda görüşmek üzere, herkese saygılar...

Bayrak
Bayrak



   Kaynaklar ve etiketler; kuruldiyanetgovtr, youtube, google resimler, robotik dünya, robotik insanlık

2 yorum:

  1. Microsoft virüs programı satmıyor

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler ilginize, olabilir. Biz soru olarak sorduk sadece. Ayrıca Bill Gates'in bir çok firması var. Mesela çoğu aşı firmasında ortaklığı var, duyunca şaşırmıştık. Belkide Microsoft olarak değilde, başka bir virüs proğramına ortaklığı olabilir diye, soruyu yazdık.

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj