15 Aralık 2021 Çarşamba

Bill Gates Yazılım Uzmanı mı, Doktor mu ?

   Yeni bir analiz yazımızla herkese merhaba. Niçin bu kadar Bill Gates ile ilgili analiz yazıları yazıyor diye sorabilirsiniz. Yazdıklarımızı okuyunca, bunun cevabını en iyi sizler söyleyeceksiniz. Şimdi yazmaya başlayalım. Bugüne kadarki 3 yazımızda Bill Gates için, ''dünyanın doktoru'' sözünü kullandık, niçin diyebilirsiniz ? Çünkü kendi bir yazılım uzmanı olmasına rağmen, şu an neredeyse tüm dünya onun ağzından çıkacak sözlere bakıyor. Yani dünyadaki yaklaşık 7 milyar insan, milyonlarca doktorun dediklerine değil, Bill Gates ne diyor ona bakıyor. Sizce de bu durum garip değil mi ?
Doktor Yazılım
Doktor Yazılım
   Şimdi en son Kasım 2021'de Bill Gates ne söylemiş ona bir bakalım, sonra yazımıza devam edeceğiz.

- Gelecek yılın ortasında tehlikeli varyantların ortaya çıkacağını sanmıyorum. 2022'nin ortalarında Covid 19'a bağlı ölüm ve enfeksiyon oranlarının mevsimsel grip seviyesine ulaşacağına inanıyorum.

Şimdi bu sözü duyunca, bizlerde hemen şu sorularımızı sormak istiyoruz.

1) Bu doğal virüs ise nereden biliyorsunuz, virüsle pazarlık mı yapıldı ?

2) Yılın ortası zaten yaz mevsimi, sonraki aylarda neler olacak ??

3) Tamamen biter de demiyorsunuz, sebebi ortakları olduğunuz aşı fabrikaları ile her sene milyarlarca doz aşı mı satmak ???

   Yukarıdaki sözü duyduğumuzda aklımıza başka deli sorularda gelmeye başladı. Çünkü Bill Gates'in son 9 ay içinde söylediği başka sözler vardı. O sözleri düşünüp kasımda dediği söze bakınca, bunun arka perdesinde neler olabilir diye düşünmeye başladık. Şimdi daha önce söylediği sözleri yazalım, sonra beraber düşünmeye başlayalım.

ÖNCEDEN SÖYLEDİĞİ SÖZLERDEN KISA KESİTLER :

- Bundan sonraki salgı genetik mühendislik kullanılarak bilgisayarda üretilmiş bir virüsle olabilir. Hem ölümcül, hem de süper bulaşıcı bir grip olabilir. Dünya bu salgınla önümüzdeki 10-15 yıl içinde karşı karşıya kalabilir.

- Biyoterörizm için ülkelerin hazırlanması, cephanelerini genişletmesi gerekir.

- Biyolojik silahlar üretilebileceğini, bunlar korona virüsten daha çok can ve maddi kayıp verebilir.

- Dünya corona virüsten sonraki yeni bir salgına hazır değil. Tek çözüm, tüm dünyaya yetecek kadar aşıyı 100 günde üretebilecek, devasa büyüklükte mRNA (mesajcı) fabrikaları kurmak.

   Son 9 ayda bu sözleri diyen biri, şimdi diğer sözü diyorsa o zaman bizlerde aklımızdaki deli soruları yazmaya başlayalım.
Sorular
Sorular
AKLIMIZDAKİ DELİ SORULAR :

1) Bu virüsler doğal mı, yapay mı ?

2) Bilgisayardaki tecrübenizi, virüs üretmeye mi ayırdınız ?

3) Bu virüsler doğal ise nereden başka virüslerin çıkacağını biliyorsunuz ?

4) Biyolojik silahlar yapaydır, o zaman kimler ve nerede bunları yapıyor ? 

5) Genetik Mühendisleri insanlığa faydalı olmak için çalışırlar, siz burada ne demek istiyorsunuz?

6) Önümüzdeki 10-15 yıl içinde demişsiniz ? Bizim tahminimize göre bu 2028 yılında mı olacak ?

7) Biyoterörizm ile dünyayı kim esaret altına almak istiyor ?

8) Biyolojik silahları kimler yapıyor ?

9) Biyolojik silahlarla amaçları nedir ?

10) Eğer virüs doğalsa, kim milyarlarca dolar parasını aşı fabrikasını kurmak için yatırsın ?

11) Bu fabrikaları kurmak isteyenlere, milyarlarca adet aşıların satılması için kimler garanti verdi ?

12) Eğer bu fabrikaları kuracaklar garantiyi almadıysa bile bile iflasa gitmeyecek mi ?

13) Garanti almadıysa, bunu hangi para babası firma sahipleri kabul etti ?

Şimdi yapay et ile ilgili ne demiş onları da yazalım. Sonra BÜYÜK AMAÇLARI neler olabilir, onlarla ilgili sorularımızı yazmaya başlayacağız.
Yapay Et
Yapay Et
YAPAY ET ile İLGİLİ SÖYLEDİKLERİNDEN KISA KESİTLER :

- İklim değişikliği koronavirüsten daha tehlikelidir. İneklerin çıkardığı gazların küresel ısınmadaki payı büyük ve zengin ülkeler bu hayvanları yetiştirmeyi bırakıp, yapay et tüketsinler.

- Bu yapay etlerle metan gazı salınımı azalacak ve etin tadına da zamanla alışabilirsiniz. En fakir 80 ülkenin bu yapay eti tüketemeyeceğini zannediyorum.

- Birde yapay süt meselesi var. Düşünün yapay yoğurt, yapay dondurma, yapay peynir yemek ister misiniz ? Her şeyin doğalı varken.

   Şimdi gelin, beraber düşünelim. Tüm bu sözler ve yapılan hamlelerden neler yapılmak isteniyor acaba? Bunları sorular sorarak yazmaya çalışalım.
Amaçlar
Amaçlar
GELECEKTE PLANLADIKLARI BÜYÜK AMAÇLAR NELER ACABA:

1) Eğer bu corona yapay ise, ilk aşamayı kazandınız mı millete aşı yaparak ? Şimdi aşı kartı olmadan kimse başka ülkeye gidemiyor. 

2) Yıl 2022'nin ortasına korona zayıflayacağınız dediğinize göre siz bu arada devasa aşı fabrikaların inşaatına mı başlayacaksınız ?

3) İleride dünyanın çoğuna çip takma projeniz var mı ?

4) Arabalar için çip üretiminde sıkıntı var derken, bu aslında bir bahane miydi ?

5) Arabaları bahane edip onlara çip üreteceğiz diye, aslında milyarlarca insana çipler mi üreteceksiniz ?

6) Yılda arabalar için 100 milyon çip üretilemezken, milyarlarca insana nasıl üreteceksiniz ?

7) Aklınızda ki çip projesi ile asıl amacınız nedir ?

8) Başka bir yazımız da küresel akıl tüm planlarını 2028 yılı için yapıyor demiştik, dünyada ilk biz yazdık bunu. İsteyenler bu yazımızı şu linkimizden tekrar okuyabilir. Sizde planlarınızı 2028 yılı için mi yapıyorsunuz ?

9) Bu 2028 yılında dünyanın büyük ülkelerinde önemli durumlar var. Dolayısı ile sizin planladığınız robotik insanlığa tam geçişi 2028 yılında mı başlatacaksınız ?

10) Amaçlarınızdan biri 2028 yılında çip taktırmayanların uçak ile yolculuk yapmasını engellemek mi ?

11) Sizin söylediğiniz sözlerle insanları korkutarak, psikolojik olarak iyileşmemesini mi istiyorsunuz ?

12) Her şeyin doğalı varken, niçin hep yapay ürünlerin peşine düşüyorsunuz ?

13) Yapay et ile milyonlarca insanı işsiz bırakıp, milleti açlığa mı terk etmek istiyorsunuz ?

14) Yapay et ile asıl amacınız başka mı ?

15) Yapay et ile dinimizde vacip olan Kurban Bayramı'na saldırımı olacak ? Bununla ilgili dünyada ilk analizi 11 ay öncesinden biz yazmıştık, başka kimsede görmedik. Son 1-2 aydır başka kişilerde söylemeye başladı bu konuyu. Yazımızı okumak isteyenler için linki şöyledir.

16) Madem bu kadar insanlığı düşünüyorsunuz, o zaman niçin Afrikalılara gerçekten yardım etmiyorsunuz ?

17) Bu dünyayı Allah C.C. belli düzen ve nizam içinde yarattı. Yaptıklarınızla Allah'ın düzenine karşımı gelmek istiyorsunuz ?

18) Allah'ın kıyameti koparacağınızdan haberiniz var mı ? Gücünüz bunu durdurmaya yeter mi ?

19) Kısaca neler yapmaya çalışıyorsunuz ? Dünyadaki emtia fiyatları niçin artıyor, bilginiz var mı ?

20) Dünyanın sahibi siz değilsiniz, bunu hiç düşündünüz mü ?

   Bill Gates ve onunla beraber hareket eden zengin para babaları için bu yazımız İnşaAllah bir başlangıç olur. Çünkü bunların yapmaya çalıştığı durumlar, Allah'ın kurduğu düzeni, insan eli ile değiştirmeye yöneliktir. Yani sınırları zorluyorlar, fazla zorlamasınlar. Onlara tavsiyemiz kıyamet alametlerini bir okusunlar. Ayrıca şu Ayet-i Kerime'nin mealini bol bol okusunlar.

A'râf Suresi 187. Ayet Meali:

- ''Ne zaman gelip çatacak?'' diye sana kıyamet saatini sorarlar. De ki: ''Onun hakkındaki bilgi sadece rabbimin katındadır. Vakti geldiğinde onu açığa çıkaracak olan ancak Allah'tır. O (kıyamet), göklere de yere de ağır gelecektir! Sizi ansızın yakalayacaktır!'' Sanki sen onu biliyormuşsun gibi sana soruyorlar. De ki: ''Onun bilgisi Allah katındadır, fakat insanların çoğu bunu bilmezler.''

   Yazımızın sonuna gelirken son diyeceğimiz şudur. Bill Gates ve birlikte hareket eden zenginler, gelecekte insanlara şu güzelim dünyayı dar etmeyi planlıyor olabilirler. O yüzden dikkat edelim. İleride büyük bir virüs ortaya çıkıp, insanlara çip takma zorunluluğu getirilmeye çalışılırsa bunların müsebbibi şimdiden biliniz ki Bill Gates ve çevresidir. O yüzden uyanık olun, çocuklarınıza iyi bir gelecek bırakmak istiyorsanız gözünüzü dört açın. Yoksa tüm dünyayı robotlaştırmaya çalışacaklar, yaşanmaz hâle getirecekler. Bizden demesi, gerisi sizlerin kararı. Sadece şu dergideki resme bakmanız bile, size planlarının ne boyutta olduğunu anlamanıza yeterde artar, değil mi ?

2045
2045 yılı

   Ayrıca şunu hiç bir zaman unutmayalım, yapay yiyecekler, doğal yiyeceklerin hiç bir zaman yerini tutamaz. Dikkat ettiyseniz dünyada yapay yiyecekler artmaya başladıktan sonra, türlü türlü hastalıklar ortaya çıktı. Büyük dedelerimiz ve ninelerimizin belli kısmı belki de hayatında hastanelere bile gitmedi. Çünkü kendilerine hep doğal gıdalarla baktılar. Bu yüzden süslü reklamları yapılan yapay ürünlere, mümkünse yanaşmayalım. Bu konudaki derin analizi sizlere bırakıyorum. 

   Sağlık sizindir, ayrıca şunu da hiç unutmayın, en iyi doktor, insanın kendisidir. Çünkü ne yediğinize, ne içtiğinize dikkat ederseniz sağlıklı olursunuz. Dolayısı ile kendinizin en iyi doktoru olursunuz. Birde Bill Gates'in şu sözü vardı. Bunu yazımızın en sonuna sakladık, bilerek. Niçin mi ? Önce okuyun, sonra beraber son kez düşünelim.

BİLL GATES'İN DİKKATLE İRDELENMESİ GEREKEN, 2010 YILINDAKİ SÖZÜ

- Dünya nüfusu 6.8 milyar. Bu rakam 9 milyara doğru gidebilir. Eğer yeni aşılar, sağlık ve doğum hizmetleriyle şimdiden harika bir iş çıkarırsak bu rakamı % 10 ila % 15 arası düşürebiliriz.

   Söylediği sözler bu ! Ve bunu da 2010 yılında söylemiş, ilginç değil mi ? Biz sizlere sadece şu soruyu yazacağız, gerisini tamamen size bırakacağız. Dünya Nüfusu basitçe nasıl azaltılır ? Cevap konusunda ipucular yazalım.

a) Öldürerek
b) İnsanları kısırlaştırarak

   Bu 2 yoldan başka yol var mı ? O zaman çok dikkat diyelim. 

   Dikkatinizi ne kadar çekti bilmiyoruz ama yapay gıdalar arttıkça insanlarda çocuk sahibi olma oranları azaldı. Bu yüzden ne kadar doğal beslenirseniz, insan nesli o kadar uzar. Yoksa bu yapay gıdaların yanına birde, yapay et ve sütte girerse ileride ne kadar çok isteseniz bile çocuk sahibi olamayabilirsiniz, çünkü yapay gıdalar kısırlığa neden olabilir. Bazılarının robotik insanlık planlamasının büyük nedenlerinden biride, bizlere göre budur. Biz doğal beslenmek için elimizden geleni yapalım, sonra Allah'a dua edelim. Allah C.C. tüm şerlerden korusun bizleri.

   Yazımızın sonuna nasıl geldik, bizde anlamadık. Yazmak istesek, sayfalarca daha yazarız. Ama yazmadık, çünkü sizlerin de araştırmasını istiyoruz. Bu yazımızı herkesin okuması için, tanıdıklarınıza gönderip, onlarında bilgilenmesini ve bazı konuları bilenlerin de bilgilerini artırmasını sağlayabilirsiniz. Başka bir yazımız da görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...





Kaynaklar; wwwdiyanetgovtr, wwwgooglecom, wwwtrcooltextcom

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar