9 Nisan 2022 Cumartesi

Amerika Başkanı Biden, görevimi devredecek ?

   Dünyanın süper gücü denilen Amerika. Evet bu yazımız Amerika ile ilgili olacak, ama ülkeden değil, başkanı Sayın Biden'dan bahsedeceğiz. 

   2020 Amerikan seçimleri zamanı çok konuşulan bir durum vardı. Biden seçilirse yardımcısı olan Sayın Kamala Harris, gizli başkan olacaktır diye tezler ortaya atılmıştı. Sayın Biden'in görev süresince yaptığı bazı davranışlara dayanarak, bu tezin olabileceği kanaatine vardık. Peki bu nasıl olacak diye sorabilirsiniz şimdi.

Amerika Başkanı
Amerika Başkanı 

   Sayın Biden, önümüzdeki aylarda sağlık sorunlarım var deyip, görevi yardımcısına devredebilir. Bu ihtimali yüksek görmeye başladığımız için, bu analizimizi yazmaya karar verdik. Buna nasıl kanaat getirdiniz derseniz, Sayın Biden'ın bazen unutkan, bazen çok öksürmesi, bazen yürürken sendelemesi..vs.. gibi durumları örnek gösterebiliriz. Sizlerde iyice bakıp, bu durumları analiz edebilirsiniz.

   Bugünlerde medyaya düşen bir haberi görünce, bu olasılığın daha da arttığını anladık. Çoğu kimse haberi haklı olarak farklı yorumladı, ilk görünüş olarak. Ama biz ilk duyduğumuzda bu konumuzu yazıyorduk, kendi kendimize tamam dedik. Bu haber bizim yazıyı çok destekliyor, ama şifreli mesaj olarak. Peki neydi bu haber, önce ona bir bakalım.

- ''Rusya'dan S 400 aldı diye Türkiye'ye yaptırım uygulayan Amerika, yine Rusya ile S-400 anlaşması yapan Hindistan'la tam tersi, işbirliğini artırmaya başladı''.

   Konunun açıklamasına baktığımız da Amerika'nın Dışişleri ve Savunma Bakanları, Hindistan'daki mevkidaşlarını yine Bakanlar diyaloğu toplantısı kapsamında Washington DC'de ağırlayacak deniliyor. Yani önceden bir kaç ağırlamışlar, şimdi çoğunuz sorabilir bunda ne var? Normal bir toplantı değil mi bu?

   Bizde cevap olarak şu soruları soralım

- Türkiye'ye S400 ler konusunda yaptırım uygulayan Amerika, niçin Hindistan'a uygulamadı da tam aksine toplantıya çağırdı, niçin Hindistan'a özel ilgileri var? 

- Arka planda neyin gücü var, bu gücü kim veriyor ?

   Sitemizi takip edenler ne demek istediğimizi anladı hemen. Çünkü biz 16 ay önceki bir analizimizde Kamala Harris ile ilgili önemli bir detay yazmıştık. Bu yazıyı tekrar okumak isteyenler, bu linke bakabilir.  Peki ne demiştik biz o yazımızda kısaca;

- ''Kamala Harris anne tarafından Hint'lidir ve buna gizli asıl başkanda deniliyor''. Bunun yanında 2030 yılı tahmin edilen ekonomik büyüklükler ile ilgili bir tabloyuda bu yazıda verdik ve önemli bir iddiada yazmıştık. Sonra Amerika'lı kimin hanımı Çin'li diye yazmıştık ? Detayların hepsini 16 ay önceki yazımızdan okuyabilirseniz, şu anki durumlarla daha farklı düşünebilirsiniz.

   Şimdi anladınız mı, niçin Hindistan'a yaptırım değil de, tam tersi işbirliklerinin yapıldığını. Çünkü bunu isteyen Kamala Harris, belki yakında direkt Amerika Başkanı olabilir. Çoğunuza hayal gelebilir ama olursa, bu yazımızı hatırlarsınız.

   Peki bu durum olursa tahmini ne zaman olabilir?

   Bize göre 2 tane olabilecek zaman var, bu tarihlerden birinde olabilir:

1) Kasım ayının sonlarına doğru veya aralık ayının başı, 2022 yılı

2) Temmuz ayının ilk haftaları, 2023 yılı

   Bizlere göre % 51 ihtimal kasım ayı, % 49 ihtimal temmuz ayı olabilir. Her şey zamanla görülecek.

   Sizler için önemli bir analiz yazımızın sonuna geldik. Yazımızı okuyunca, eklediğimiz resme tekrar iyi bakmanızı öneririz. Çünkü resimler bile bizim yazımızı destekler nitelikte. Şimdilik hepinize teşekkür eder, bu önemli yazıyı ulaştırabildiğiniz kadar herkese ulaştırmanızı isteriz. Başka bir yazımızda görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...



Kaynaklar; wwwgooglecom 

2 yorum:

  1. bende katılıyorum bu bir ihtimal ! Koskoca Amerikayı Kadın yönetecek vay bee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım zaman ne gösterecek, bu tarihleri bekleyelim sabırla...

      Sil

Öne Çıkan Yayın

Moskova'daki terör saldırısı ile verilmek istenen mesaj