27 Şubat 2022 Pazar

Bill Gates ile Çiçekli Günlere mi?

   Bill Gates ile ilgili başka analiz yazısı yazmayacağımızı söylemiştik, Aralık ayındaki bu yazımızda. Çünkü toplam 8 yazı yazmıştık, artık yeter demiştik. Herkes o yazıları okuyup, kendi değerlendirmesini yapar diye düşünmüştük. Ama şimdi yine yazma kararı aldık, çünkü bu sefer bazı konulardan bahsetmiş. Konu bize göre geleceğimizin büyükleri olan, çocuklarımız üzerine. Peki Bill Gates nelerden bahsetmiş önce onlara bakalım, sonra analiz yazımızı yazmaya başlayalım.

   BİLL GATES'İN BAHSETTİKLERİ

- Çiçek hastalığı biyolojik silah olarak kullanılabilir

- Devletler gelecekte pandemilere karşı ar-ge için, on milyarlarca dolar para harcamalıdır. Amerika ve İngiltere bunun bir parçası olmalıdır. Böylece grip ve soğuk algınlığının ortadan kaldırılmasına ön ayak olunabilir

- Mikrop tatbikatlarını yapacak Dsö bünyesindeki pandemi güçleri için, yılda 1 milyar dolar gerekecektir.

- Bu mikrop tatbikat güçleri, ülkelerin havaalanlarına yönelik olabilecek çiçek hastalığı saldırıları gibi, biyoterörizm olaylarına karşı, ülkeleri hazırlayabilir.

- Aşılar kolunuza yapıştırılan bir bant haline getirilebilir

- Ar-Ge aşıları ucuzlatabilir, büyük fabrikalar kurularak

- İleride bir salgın daha yaşayacağız. Bu yeni pandeminin büyük olasılıkla, koronavirüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanabilir.

- Doğru yatırımlar şimdiden hükümetler tarafından yapılmalıdır

   Burada Bill Gates bir ''çiçekten'' bahsetmiş. Bu çiçek nedir, ne değildir önce onlara bakalım. Sonra analiz yazımıza başlayacağız. Bizim bildiğimiz su çiçeği hastalığı var günümüzde, birde 76 yıl önce biten çiçek hastalığı salgını vardı. Şimdi bunlardan kısaca bahsedelim.

Çiçek Virüsü
Çiçek Virüsü

  SU ÇİÇEĞİ HASTALIĞI HAKKINDA (Chicken pox)

   Su çiçeği hastalığının büyük kısmı 6 yaşına kadar olan çocuklarda, belli kısmı okul çağındaki çocuklarda ve çok az bir kısmı ise büyüklerde görülür. Belirtileri ateş, halsizlik, iştahsızlık, baş ağrısı ve hafif karın ağrısıdır. Bu hastalığın temelinde bir virüs (varisella zoster) vardır. 

   Genelde kendiliğinden iyileşir, bir kez geçiren hayat boyu bağışıklık sağlar. Aşı yapılınca vaka sayısında azalma olmuştur. Belirtisi su dolu döküntülerdir, başta saydam gibidir sonra ise bulanık bir hâl alırlar. Kaşıntı yapar, kaşınmamalıdır. Kaşınırsa mikrop kapıp, ciltte lekelere ve apselere sebep olabilir. Vücut gövdesinden başlayarak yüz ve saçlara kadar görülebilir. Döküntü sayısı 250 ile 500 arası değişebilir. 

   Bulaşıcı olabilir o yüzden hasta, bünyesi zayıf kişilerden uzak tutulmalıdır. Hastalık geçene kadar başkaları ile görüşmemesi gerekir. Hasta olan kişiden başkalarına, solunum yoluyla veya derideki kabarcıkların içindeki sıvıyla temas edilmesi sonucu bulaşmaktadır.

   Günlük banyo yapılabilir. Banyo yaparken lifle kese yapılmamalıdır. Ateş düşürücüler kullanılabilir, ama aspirin kullanılmaz. Kaşıntı giderici kremler kullanılır. Aşı yaptırılırsa koruma artar.

Su Çiçeği
Su Çiçeği

   ÇİÇEK HASTALIĞI HAKKINDA (Smallpox)

   Bu hastalık variola isimli bir virüsten oluşmuştur. En son salgın 1946 yılında olmuştur, bireysel olarak ise en son 1977 yılında görülmüştür. Çiçek hastalığında kabarcıkların kendine özgü bir görünümü vardır ve daha derindir, ölümlü sonuçları olabilir. Çiçek hastalığının belirtileri üşümeyle beraber titreme, mide bulantısıyla beraber kusma, yüksek ateş, baş ağrısı, vücut ağrısı ve halsizliktir. 

   El, kol, yüz, ayak ve bacaklarda görülen bu hastalık zamanla boğazda yaralar şeklinde de görülebilir. İyileşmesi 2-3 haftayı bulabilir.

   Hapşırma, öksürme ve konuşma gibi solunum yolundan çıkan damlacıklarla bulaşır. Vücuttaki kabarcıkların içindeki sıvı ve kabarcığın dışındaki kabuklara birileri temas ederse, bunlara da bulaşabilir. O yüzden hasta olan kişi kendini etraftan izole etmelidir. 

   Bu hastalığa yakalananlar bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalar almalıdır. İlk 3 günde aşı olursa korunur. Erken teşhis ve tedavi önemlidir. FDA tarafından onaylanan bir antiviral ilaç vardır (tecovirimat) 

Çiçek Hastalığı
Çiçek Hastalığı

ÇİÇEK HASTALIĞI ile SU ÇİÇEĞİNİN FARKI 

   Bu iki hastalık ismen benzese de birbirlerinden farklıdır. İkisinde de deride döküntüler olur ama çiçek hastalığı daha ciddi ve ağır geçer. Ayrıca çiçek hastalığında görülen kabarcıkların kendine özgü bir görünümü olup, daha derindir.

BİLL GATES'İN BAHSETTİKLERİNDEN BİZİM ANLADIKLARIMIZ

   Evet bahsedilenleri ve iki hastalık hakkındaki detayları okudunuz. Şimdi analizimizi yazmaya başlayabiliriz. 

   2010 ve 2015 yıllarındaki seminerlerinde adeta günümüzdeki Korona virüs hastalığını olacakmış gibi anlatan ve bunu görsellerle bizlere gösteren Bill Gates, şimdi bunları diyorsa artık bizim 2 kere değil, 10 kere düşünmemiz gerekir. Bizler üzerimize düşeni yaparak düşündük ve aklımıza gelen bazı deli soruları yazmak istedik. Sizlerde soruları okuyup cevaplarını düşünerek, kararınızı verirsiniz.

AKILDA yine DELİ SORULAR

- Öncelikle Sayın Gates, siz Kâhin misiniz? Her şeyi nerdeyse birebir biliyorsunuz.

- Eğer Kâhin iseniz, Afrika başta olmak üzere yıllarca açlık içinde yaşayan insanlara bugüne kadar niçin servetinizden direkt NAKİT PARALAR vermediniz?

- Eğer Kâhin değilseniz, bunları nereden biliyorsunuz?

- Su Çiçeği ile Çiçek Hastalığından % 50-50 alınıp, ''Çiçek Virüsü'' denilecek bir hastalık mı planlanıyor dünyada ?

- Tam adı ne olacak sizce, Çiçek virüsü mü? (Smallpox virus) , yoksa çiçek...?...

- Eğer bu çiçek virüsü doğal olacaksa, kesinlikle bunu bilemezsiniz. Biliyorsanız bu yapay virüs mü ?

- Eğer yapay virüs ise, kimler planlıyor bunu ?

- Bunu planlayanlarla ticari bağlantılarınız var mı ?

- Var ise nasıl bir ortaklığınız var ?

- Su çiçeği genelde çocuklarda görülür ve aşı yapılırdı. Korona virüste milyarlarca büyük insan aşı oldu, ama çocuklar olmadı. Aşı olmayan çocukları da aşılamak için, bu yapay çiçek virüs mü ortaya çıkarılacak ?

- Çiçek virüsü için yatırımlar yapıyor musunuz ?

- Yapıyorsanız başta aşı ve neler üzerinedir ?

- Aşı çalışması yapmayı düşünüyorsanız bunu korona virüste olduğu gibi, mRNA teknolojisi ile mi planlıyorsunuz ?

- Bu mRNA aşı sevdanızın sebebi nedir? Siz normalde bilgisayar uzmanısınız ya, o yüzden merak edip sorduk. 

- Bildiklerinizi dünya halkı ile paylaşmayı düşünüyor musunuz ?

- Tarih tekerrürden mi ibarettir? En son 1946 yılında çiçek hastalığı salgını olmuştu, 1977'den sonra ise doğal yollar ile kimsede görülmemişti.

- Bu hastalıkla insanların işlerine gitmesini engelleyip, üretimi azalttırıp, dünyada kıtlık mı oluşturacaksınız ?

- Bu bahsettiğiniz hastalık 2028 yılında mı vizyona girecek. Niçin bu yıl olabileceğini aylar önceki bu yazımızda yazmıştık.

- Bu çiçek hastalığında ilk 3 günde aşı olunursa koruma olur. Dolayısı ile aşırı şekilde aşıya talep olur. Bu pazarlamanızın bir parçası mıdır? 

- Gelelim can alıcı sorumuza. Bu çiçek virüsünün YAPAY ET projesi ile alakası var mı?

- Hayvanlara bu virüs bulaşıp, hayvanlar telef edilerek milleti teşviklerle (ucuz yapay etler piyasaya sürerek) yapay etlere mi yönlendireceksiniz?  

- Bu yapay etleri başarırsanız, hedefiniz Kurban Bayramı'nda Müslümanların kurban kesmesine ne gerek var sözünü, söylemek mi olacak? (Bu analizi dünyada ilk yazan biziz, bizden önce yazanı görmedik 13 ay öncesinden. Bu yazımızı tekrar okumak isteyenler için linkimiz şudur. )

- Hükümetler olabilecek pandemi durumlarına  hazırlansın, kurulabilecek pandemi güçlerine milyonlarca dolar ödesin demekle, bir bakıma hükümetlere şantaj yapmış olmuyor musunuz ? 

- Yani parayı verirsen salgın senin ülkene gelmez ama vermezsen çekeceğin var der gibi, haksız mıyız?

Çicek
Çiçek

   Şimdilik bu kadar soru yeter diyelim. Zamanla lüzum görürsek yeni bir konu daha yazıp, ilave başka sorularda yazımıza ekleriz.

   Bir yazımızın sonuna daha geldik. Başta dediğimiz gibi Bill Gates ile ilgili başka yazı yazmayacaktık. Ne hikmetse ! dedikleri çıkan Bill Gates'in bu sözlerini kulak ardı edemezdik. O yüzden araştırıp, 3 boyutlu  düşünerek yazdık. Resimlerden de gördüğünüz gibi bu çiçek hastalığı, insanı görüntü itibari ile ürperten bir hastalıktır. Bu hastalık, eğer birileri tarafından yapay olarak planlanıyorsa bize düşen görev, önce Devletlerin buna karşı önlem alması için destek olmaktır. Böylece devletlerde bunu planlayanlara karşı hesap sormalıdır.

   Biz bireyler olarak üzerimize düşen ise Allah'a dua etmektir, onlara fırsat vermesin diye. Eğer böyle planları yapanlar varsa, Allah onlara tuzakların en büyüğünü kurup, planlarını onların başlarına geçirsin diye bol dua edelim, Allah'a yakaralım. 

   Hiç kimse dünyanın huzurunu bozamaz, bozmaya da fırsat vermeyelim. Bu iş bireysel değil, birliktelik ile olur dünyada. Birlikten her zaman kuvvet doğar, bunu asla unutmayalım hayatımızda. Bizden yazması sizden ise önce okuyup sonra  başkalarına göndererek, onların da okumasını sağlamanızdır. Başka bir yazımızda daha tekrar görüşmek üzere herkese Saygılar...



Kaynaklar; wwwsaglikgovtr, wwwgooglecom, trcooltextcom, wwwpngwingcom, KITLIK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Kalkınma Yolu Projesi Niçin Önemli