4 Mart 2018 Pazar

Birbirinden Güzel Yeni Araba Modelleri

   Bir önceki yazımızda Dünya'da bulunan araba markalarından en çok bilinenlerin isimlerini yazmıştık, 60'tan fazla araba markası vardır. Bu sayı bir kaç sene sonra başka markaların çıkmasıyla dahada artacaktır. Yakın bir zamanda Ülkemizden çıkacak olan araba markasını, zamanı geldiğinde geniş detayları ile sitemize ekleyeceğiz.

   Marka sayısı fazla olunca, ister istemez rekabette çok artıyor. Bazen rekabet o kadar çok artıyor ki, arabaların detay çizgileri çok hassaslaşıyor. Detaylar hassas olunca göze çok hoş görünen araba modelleri ortaya çıkarılıyor. Ayrıca ilerleyen teknoloji otomobillere öyle bir adapte ediliyor ki, sanki hepsi yürüyen bir bilgisayar. 

   Yakında teknoloji bu hızla ilerleyince, yollardaki arabalarda şoförler göremeyeceğiz, hepsi akıllı arabalar olacak. Yani bir bakıma oto kontrolü arabada olan, robot arabalar olacak. Bu kadarına da gerek yok, o zaman kim araba kullanmanın keyfine varabilecek diyebilirsiniz. Buda çok haklı bir eleştiridir, madem o kadar para veriyorum, biraz da kendim kullanayım değil mi diye, içinizden düşünüyorsunuzdur ?  Bakalım ilerleyen zamanlarda araba teknolojilerinde neler göreceğiz.

   Şimdilik sizlere 16 markanın arabalarından 1'er tane resim ekleyeceğiz siteye. Bazen şunu diyebiliriz kendi kendimize. Bu arabaların çoğu çok pahalı, biz alamayız. Bu eleştiri çok normaldir, herkesin bir alım gücü vardır. Herkes her istediği arabayı alamaz ama önemli olan bir şey vardır, bunu asla unutmayalım. Herkesin kendi alım gücü oranında alabileceği araba, onun için en güzel arabadır mantığını beynimizde yer edersek, her zaman mutlu olabiliriz. 

Araba
Alfa Romeo 4C

Vantage Amr
Aston Martin Vantage Amr

Coupe Otomobil
Audi R8 Coupe

Gt Coupe
Bentley New Continental Gt Coupe

Araba Car
Bmw i8

Otomobil Car
Bugatti Chiron

Araba Otomobil
Cadillac Elmiraj

   Yani birinin 50 birimlik bir araba almaya gücü vardır, aldığında çok mutlu olur. Diğerinin ise 500 birimlik bir araba almaya gücü vardır, onu aldığında mutlu olur. Sonuçta biri 50 birimlik, diğeri ise 500 birimlik araba aldığında mutlu olur. Birimler değişse de insanlar, gücü yettiği arabayı alınca mutlu oluyorsa, hayatta onlardan daha mutlusu olamaz. 

Araba
Chery Tiggo 7

Super Car
Chevrolet Corvette Zr1 Super Car

Araba
Chrysler 300 C

C4 Picasso
Citroen Grand C4 Picasso

Araba
Dacia Sandero Stepway

Automobile
Ferrari 488 Pista

Cross Look
Fiat 500 X Cross Look

Araba Otomobil
Ford Mustang


   Para geçicidir, ama mutluluk kalıcıdır, bunu hiç bir zaman unutmayalım, hayatımızdaki her olay karşısında.

   Hayatta her zaman mutlu kalmanız dileklerimizle...



Kaynaklar ve etiketler; wwwgooglecom, araba websiteleri, OTOMOBİL,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar