26 Nisan 2022 Salı

Elveda Maske

   Hayatımızın en değerli hazinesi sağlığımızdır. Çoğumuz hastalanınca kıymetini anlıyoruz maalesef. 2 yıldan fazladır tüm dünyanın yaşam hayatına girip, insanların temiz hava ile arasına adeta bir perde çeken maskelerimiz oldu. Bu maskeler adeta elbiselerimize tamamlayıcı birer aksesuar gibi durmaya başlamıştı. Kimi beyaz, kimi yeşil, kimi mavi, kimi ise rengarenk.

   Son zamanlarda insanlar artık temiz havayı direkt almak isteyip, maskelerden yorulmaya başlamıştı. bir tarafta sağlık var, bir tarafta ise temiz hava. Herkes hastalığın azalmaya başlayıp, maskeler için bir çözüm beklerken bugün iyi haber geldi ve maskelerin kullanım zorunluluğu, ülkemizde açık ve kapalı alanlarda kaldırıldı. 

   Sadece toplu taşım araçları ve sağlık kuruluşlarında vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir. Oda fazla uzamadan biter İnşallah. İleri yaş ve kronik hastalığı olanlara ise Bilim Kurulu, maske takmaları önerisinde bulunmuştur. Ayrıca Bilim Kurulu son toplantısını yaptı.

   Allah'a binlerce şükürler olsun, kapalı alanlarda kalktı. Niçin mi ? 

Elveda
Elveda Maskeler

- Maskeler sayesinde temiz havanın ne kadar büyük ve değerli bir nimet olduğunu anladık

- Hava olmazsa yaşamın bir anlamının olmayacağını gördük

- Temiz havayı almak için cebimizdeki paraların bile yetmeyebileceğini hissettik

- Paramız olsa bile hastalandığımızda eğer makineler yoksa, paramızın bile işe yaramayacağını gördük

- 2 senede havanın kıymetini anlarken, ömür boyu havayı bizlere ücretsiz ve devamlı sağlayan Allah'a ne kadar şükretsek az olduğunu gördük.

   Yarın sabah büyük bir moralle uyanıp bir yürüyüş yapın. İnsanlar için en iyi ilaç moraldir. Hepimizin morali bundan sonra, eskisinden daha iyi olur İnşallah. 

   Artık herkesin bol temiz hava ve bol güneşler alıp sağlıkla, sıhhatle hayırlı ömürler yaşamasını dileriz. İnşallah hastalık ve maskeler bir daha geri gelmez, bizden uzaklaşır. Bu temennilerimizle yazımızın sonuna yaklaştık. Başka yazılarda görüşmek üzere herkese Saygılar sunarız...



Kaynaklar; wwwpngwingcom, wwwgooglecom

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Yakında olabilecek sorun, Karavanlar